Týden 41.


Pondělí
Cestou do školy jsem si zahrála na akrobata. To totiž nějaký troubelín (placený městem) uklízel chodníky stylem, že na mně a kočárek každých dvacet metrů čekala uprostřed chodníku kupa hnijícího listí. Už se nerozčiluju, Jablonec je prostě Jablonec.

Úterý
Kromě patálií s oknem jsem v záchvatu čistoty vyprala tři pračky. Když jsem šla s tou náloží do sušárny, zjistila jsem, že nějaký hajzl rozbil zámek u dveří, takže nálož putovala zpátky domů do naší ložnice na sušáky. Nevím co mě osvítilo, že jsem do pračky nenarvala ještě tu čtvrtou várku, protože prádlo z ní by se mi nikam nevešlo a já bych ho asi sušila jako někteří naši spoluobčané na okně na parapetu.

Čtvrtek
Matěj má ohromnou sílu, pořád krade manželovi činky a já nevím, jak ho to odnaučit. Stačí chvilka, nasadí si na tyč kotouče a přitáhne si je do obýváku... Co z toho prcka vyroste?

Neděle
Místo zateplených kalhot na Míšu, pro které jsme původně v neděli vyrazili, jsem z obchodu odcházela lehčí o 478 korun. Tolik stály dvě vázy, které to nerozchodily, když na ně Matěj poté, co zavrávoral, spadl...

11 komentářů:

  1. Pěkný týdeníček, ale neděle rozhodně nebyla třešnička na dortu.

    OdpovědětVymazat
  2. taky maly a uz posiluje! bude to silak len opatrne, radsej mu ich zatial schovajte, pretoze by s mohol skaredo ulizit..

    OdpovědětVymazat
  3. a já se opět bavím - upřímně a od srdce - tvoje článečky jsou něco úžasného a já ti za ty zážitky děkuji

    OdpovědětVymazat
  4. Matěj je šikula, má to promyšlené. Bude chodit do obchodů a když bude fááákt namakaný, tak si na něho nikdo netroufne

    OdpovědětVymazat
  5. [1]: Tak to jsem asi posraná . Okno pořád nic, snad tenhle týden, je to sakra znát mít jenom jedna dvířka, asi bychom tu zmrzli nebýt topení...

    OdpovědětVymazat
  6. Janinko, z Exploreru by ty komentáře už měly jít, tak snad půjdou i z tvého noťásku... Nebo fakt nevím... zobrazují se ti ty stránky z noťásku? Kéž by to fungovalo, je mi teď už dost blbý se vracet na blog..

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasím s Vendy, já to rčení používám taky. Slušně vyjádřeno "když se daří, tak se daří".

    OdpovědětVymazat
  8. [7]: Z Exploreru mi nejdou, ale stránky tvého blogu se mi normálně zobrazí, jen ty komenty nejdou. Ale to neva, hlavně, že to jde přes PC .

    OdpovědětVymazat
  9. [9]: ja som mala takto problemi z mozilou a explorer sa mi nepcil.. naistalovala som si google chrome a je to lahoda! odporucam  :) neslubujem na 100%, ale mozno by som niekde este nasla odkaz na cesku verziu. ak by si chcela tak ti to pozrem

    OdpovědětVymazat
  10. [10]: Zkusím na to mrknout, díky!

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).