Napište mi :)


29.09.2013

Milí čtenáři,

stále častěji mi přicházely od vás, mých návštěvníků, zprávy z boxu "Zpráva autorovi". Velmi ráda bych na všechny odpověděla, ale ať už omylem, nebo záměrně u nich chybí zpáteční kontakt. Proto jsem se tento box rozhodla definitivně zrušit a nahradit ho jiným, podobným, i když ne tak úplně anonymním, způsobem - oželela jsem jeden starší článek a uvolnila tak místo pod ním pro vaše komentáře.

Zde pod článkem se tedy můžete vyjadřovat k obsahu mého blogu a já vám naopak budu moci vždy odpovědět :).

Vaše Janinka



338 komentářů:

  1. Dobrý den, ráda bych se zeptala kde nakupujete stuhy u nás v galanterii nemají výběr a tak jestli máte nějak web str. kde je nakupujete a taky nemůžu u nás sehnat polystyrenovou hvězdu.Děkuji za odpověď a přeji pěkný den Iva

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Dobrý den, sama nakupuji stuhy v galanterii u nás ve městě, na to mé minitvoření to stačí a výběr mají opravdu pestrý. Nicméně jsem sondovala u kolegyň a zjistila zajímavou stránku na Mimibazaru -http://www.mimibazar.cz/bazar.php?strana=1&album=1015324. Paní tam má opravdu pestrý výběr za velmi příznivé ceny.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, myslíte-li jehlu na quilling, zjistila jsem, že se už tak snadno sehnat nedá, ale jeden cenově přijatelný odkaz jsem našla tady - http://www.kreativnideti.cz/produkty-quilling-jehla-detail-5641.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den. Na tento blog jsem narazila díky škole, ve které jsme vyráběli vaše patchworkoé koule a to bylo moc krásné. Když jsem potom projížděla galerii, zahlédla jsem boičky skládané z ubrousků. Chci se zeptat, jestli na ně bude také návod, protože mi přijdou moc hezké a návod jsem bohužel nenašla. :( Díky za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, jsem ráda, že se vám tvoření líbí :), vlastní návod na botičky nemám, ale na své stránce s nimi mám na ně odkaz na videonávod - http://moje-mozkovna.blog.cz/1208/skladani-ubrousku-elfi-botka.

    OdpovědětVymazat
  6. Nemáte náhodou návod na stromeček z kužele nebo svícen z 1/2 koule tam by mě zajímalo jak začistit tu spodní stanu nějak se mi nadaří.Děkuji Iva

    OdpovědětVymazat
  7. [8]: Dobrý den, návod na kužel ani svícen z poloviny koule nemám, protože jsem ani jedno nevyráběla. Co jsem ale zapátrala, zjistila jsem, že většinou tvořilky dna nedělají, poslední vrstvu jen přehnou přes okraj, případně dno ještě překryjí kolečkem pevnější látky, kterou na přehnutou stuhu nalepí .

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj smekám před tebou jsem babička 2 vnoučat a také stále něco tvoříme Tvé nápady jsou užasné budu tvá návštěvnice přeji hodně dalších nápadů ahoj kymajda to je má praštěná přezdívka

    OdpovědětVymazat
  9. Zkusila jsem udělat kouli z pačvorku a na první pokus se docela povedla.Poslat obrázek do komentu neumím, tak aspoň děkuju za návod. Je to bezva soustředit se na špendlíčky anemuset myslet na jiné smutné věci. Děkuju

    OdpovědětVymazat
  10. [13]: Není zač , mně také tvoření pomáhalo ve chvílích, kdy mi bylo ouvej...

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den, dneska jsem brouzdala na netu a narazila jsem na aukru na toto -   http://aukro.cz/atlasova-stuha-satenova-sire-25-mm-1ks-32-m-i3717085531.html - vypadá to na polskou výrobu, chci se zeptat jestli s tímto máte nějaké zkušenosti, je to za dost příjemnou cenu ale aby kvalita nebyla zničující moc děkuji..

    OdpovědětVymazat
  12. [18]: Dobrý den, s takovými stuhami zkušenosti nemám, já nejraději nakupuji stylem "osahat" . Na druhou stranu špatně vůbec nevypadají a atlasové stuhy bývají všeobecně kvalitní, takže bych se toho asi nebála, i když bych asi pro začátek neobjednávala kvanta, pro jistotu .

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den, stašně Vás obdivuji a fandím, můj komentář by byl hodně dlouhý, tak ještě jednou ať se Vám daří.

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Janinko.Je mě 68 let a také jsem propadla patchworku. Dělám jak šitý, tak i falešný.Návody jsou úžasné. Ráda se na Vaše stránky dívám pro potěchu srdce. A jistě využiji nápad na svícen z koule. Ale abych také přispěla troškou do mlýna, já nekdy dávám do středu vajíčka nebo koule kousek velikonočního/ vánočního motivu místo prvních 4 stužek. Velikonoční, vánoční ztužka, kousek látky s tímto námětem. Nevypadá to také špatně. Hodně tvořivých nápadů přeje babka Zdenka

    OdpovědětVymazat
  15. [20]: Velmi děkuji a i já přeji hodně štěstí !

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Jani.Teda klobouk dolú.Máte výrobky všechny moc krásné.Dělám jak šitý patchwork tak falešný,pokud mi to čas dovolí,ale kam se za vámi hrabu.o je úžasné jedno lepší jak druhé.Máte skvělé návody,podle kterých se moc dobře dělá.Vyskoušela jsem dneska svícen z koule dělala jsem ho z malé koule o to to bylo složitější jak to bylo malé,je to takové nešikovné jak je to malé.Taky se mi povedla,ale kam se na vás hrabu. Přeji vám mnoho pěkných nápadů  a radosti z pěkných výrobků.Vaše obdivovatelka Zuzana.

    OdpovědětVymazat
  17. Milá Jani.Teda klobouk dolú.Máte výrobky všechny moc krásné.Dělám jak šitý patchwork tak falešný,pokud mi to čas dovolí,ale kam se za vámi hrabu.o je úžasné jedno lepší jak druhé.Máte skvělé návody,podle kterých se moc dobře dělá.Vyskoušela jsem dneska svícen z koule dělala jsem ho z malé koule o to to bylo složitější jak to bylo malé,je to takové nešikovné jak je to malé.Taky se mi povedla,ale kam se na vás hrabu. Přeji vám mnoho pěkných nápadů  a radosti z pěkných výrobků.Vaše obdivovatelka Zuzana.

    OdpovědětVymazat
  18. Chtěla jsem se optat jaké používáte spendlíky scháněla jsem krátké a nemohu je nikde sehnat?  Děkuji za radu předem. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  19. Mária Kováčová29. listopadu 2013 v 13:52

    Nááádhera,a postupy super. začínala som s veškonočnými vajíčkami t.r. a teraz chcem skúsiť venček. Idem na to. Ale mám polený polystyrén. Hádam v tom nebude problém.Guľu som urobila.Dík Mária

    OdpovědětVymazat
  20. [23]: Milá Zuzko, mockrát vám děkuji za krásný komentář - osobně si myslím, že moje výtvory nejsou dokonalé ani trochu, občas jen nestačím koukat, co dokáží ostatní šikovné ruce vytvořit .

    OdpovědětVymazat
  21. Dobrý den, chtěla bych Vám na začátku říct, že máte moc krásné stránky. Začala jsem dělat patchwork, ale koupila jsem si velké koule a nevím, jak dlouhé mám stříhat stuhy, protože mně 5,5cm přijde málo. Mám stuhy 2,5cm široké. Děkuji za odpověď. S pozdravem Jana

    OdpovědětVymazat
  22. Zuzana Mocharová6. prosince 2013 v 23:19

    Milá Jani.Tento týden jsem skusila podle vašeho návodu udělat vánoční koule,nezůstalo u jedné.Za tento týden jsem  zvládla čtyři.Z toho dvě jsem udělala o průměru 12 cm a trvala mi něco málo přes tři hodiny,nedalo se odejit takže jsem šla spát hrubo po půlnoci.Vaše návody jsou super dělá se podle nich jedna radost.A byla jsem i pochválena. Mějte se moc hezky a pěkné výtvory přeji ať máme zase inspirace.Zuzana.

    OdpovědětVymazat
  23. [28]: Dobrý den, obecně platí, že čím větší koule, tím lepší je kupovat širší stuhy, u větších koulí je dobré mít šířku alespoň 4 cm. Pokud je nemáte, je dobré stříhat tu, co máte, alespoň 7 cm, je to pocitové a musíte si zkrátka vyzkoušet, jak vám to bude "sedět" .

    OdpovědětVymazat
  24. Dobrý den, je možné se přihlásit k odběru vašich příspěvků? Nemůžu nikde kolonku na přihlášení najít. Moc se mi váš blog líbí, je to takové pohlazení po duši...díky     Eva

    OdpovědětVymazat
  25. jani zdravim v novem roce, preji sopustu elanu a super napadu jste sikulka a mam dotaz ;jelikoz se blizi velikonoce a mate moc hezka petchw.vajicka, chystam se na ne,z jake to delate stuhy, to neni satenova? dekuji za odpoved jitka

    OdpovědětVymazat
  26. [32]: Dobrý den, děkuji vám, jsem ráda, že se mé stránky líbí . Do menu jsem dnes vložila ikonku, kde se k odběru můžete přihlásit. Štastný nový rok vám přeji!

    OdpovědětVymazat
  27. Dobrý večer. Jsem moc ráda za vaše stránky. Jsou úžasné. již jsem podle vás vyzkoušela mnoho věcí a má to úspěch. Přeji š´tastný Nový rok a mnoho dalších krásných tvoření. Jste šikulka.

    OdpovědětVymazat
  28. Zdravím! Náhodou jsem narazila na tyto stránky a musím říct, že mi přijdou úžasné. Návody jsou opravdu krok za krokem, takže se podle nich velice dobře pracuje. A doprovodný text je čtivý a vtipný, příjemně se to čte.

    OdpovědětVymazat
  29. [37]: Dobrý den, mockrát děkuji za komentář, tolik chvály si snad ani nezasloužím , ale je pravda, že velmi potěší .

    OdpovědětVymazat
  30. Dobrý večer paní Jani,mohla byste mi prosím napsat,kde kupujete ty hezké stuhy a jiné komponenty?Vaše výrobky jsou nádherné.Děkuji za odpověď a přeji hezký večer

    OdpovědětVymazat
  31. [39]: Dobrý den, moc vám děkuji . Vesměs všechen materiál kupuji buď v naší galanterii - špendlíky, polystyren, stuhy, mají tam jak ty klasické, tak i ty vzorované, třeba i na metry. A když nepochodím s polystyrenem v galanterii, jdu do našeho papírnictví. Nejsme velké město, ale asi mám štěstí na naše obchodníky . Ti, kteří vyrábí ve velkém, objednávají v obchodech po internetu, určitě se to cenově vyplatí .

    OdpovědětVymazat
  32. Prosím o zaslání návodu Vašeho výrobku špendlíkokuřete.     Děkuji Věra

    OdpovědětVymazat
  33. [41]: Dobrý večer, návod na kuřátko jsem nevytvářela a ani jej neplánuji, hezký večer .

    OdpovědětVymazat
  34. Dobrý den,musím pochválit vaše návody moc se mi líbí.Mám prosbu,podle čeho se měří na věnci značky? Píšete že vám vychází na tomto věnci značka na dva a půl puntíku..

    OdpovědětVymazat
  35. [43]: Dobrý den, mockrát děkuji . V tomto návodu - http://moje-mozkovna.blog.cz/1401/falesny-patchwork-venec-navod-podruhe#komentar110570232, asi čtvrtý obrázek, ten, na kterém je označené kolečko na věnci, je to dobře patrné - jsou to takové drobounké výlisky, jakoby pountíky, které usnadňují měření a podle nichž dělám tužkou značky nebo vodící čáry .

    OdpovědětVymazat
  36. [44]: Dobrý večer,vím co jsou jakoby puntíky,ale nechápu proč si označit značku právě na dva a půl puntíku.Moc děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
  37. [45]: Aha, nepochopila jsem tedy dobře otázku. To vůbec nemusí být dva a půl puntíku, mohou to být dva, tři nebo pět, záleží na vzoru, šířce stuhy a velikosti věnce, hotová alchymie .

    OdpovědětVymazat
  38. Dobrý den, Vaše stránky jsou kouzelné,je zde vše pěkně popsáno, vysvětleno, nemá to chybu. Už mě také dostaly. Vše jsem nakoupila v galanterii a již jsou na světě 4 vajíčka.

    OdpovědětVymazat
  39. [46]:Děkuji jste moc hodná,taky už mám prsty rozpíchané

    OdpovědětVymazat
  40. [47]: Dobrý den, mockrát vám děkuji ! Také jsem dnes udělala nájezd na galanterii , přeji hodně štěstí v dalším tvoření!

    OdpovědětVymazat
  41. Dobrý den, dnes jsem náhodou natrefila na Vaše úžasné stránky . Velice mě zaujali zvířátka, která jsou úžasná. Snažila jsem se Vám zaslat e-mail,ale stále se mi to vrací. Byla by jste tak hodná a poslala mi kontakt na můj e-mail info@caniscentrum.com, potřebovala by jsem radu.Děkuji Vám moc za ochotu a za odpověď. S pozdravem Renata

    OdpovědětVymazat
  42. [50]: Dobrý den, o víkendu mi byl kvůli ruským spamům zablokován e-mail, technická podpora funguje až od pondělí, takže to teď řeším. Během dnešnígho dne by to mělo být v pořádku, ozvu se .

    OdpovědětVymazat
  43. Ja pracujem v kreatívnom obchode, niečo som o patchworku už počula, chodia ku mne ľudia nakupovať k tejto technike rôzne veci, ale vaša stránka je skvelá!

    OdpovědětVymazat
  44. [52]: Děkuji vám mockrát , patchwork je opravdu poslední dobou rozšířený .

    OdpovědětVymazat
  45. [53]: Mne sa zdá, že celý svet patchworkuje , pravdupovediac. Ale niektoré sú veľmi podarené :).

    OdpovědětVymazat
  46. [54]: Skoro to tak už vypadá, když občas nejdou sehnat ani špendlíky .

    OdpovědětVymazat
  47. [55]: No to sa u nás tiež stáva , ale teraz ich máme skladom celú kopu. Kým nie je vypredané na Stocklase, tak sa dá.

    OdpovědětVymazat
  48. Posílám všem šikulkám odkaz na stránky, kde najdete velmi velký výběr stuh, mašlí a malých 16mm špendlíků - zatím co jsem našla, tak nejlevnější. Adresa: www.xvysivkax.cz

    OdpovědětVymazat
  49. [57]: Mockrát děkuji za odkaz!

    OdpovědětVymazat
  50. narazila som na tento web nahodou, ale som unesena..... myslim, ze sa tu "zabudnem" dost casto a na dost dlho.....

    OdpovědětVymazat
  51. [59]: Mockrát děkuji i za tu Janičku, takhle mi dlouho nikdo neřekl . Těším se na další návštěvu! :)

    OdpovědětVymazat
  52. Dobrý den Janinko, za vaše návody na píchání všeho možného Vám moc, moc děkuji.Podle Vašich návodů se dá velice dobře vyrábět a když je venku nevlídno je to moc pěkná zábava. Teď už ale volá zahrádka a tak zase až před velikonocemi opět budou vajíčka. Od možných brblalů si nenechte zkazit radost ze života a pokračujte ve vašem Blogu i nadále. Zdravím a posílám náruč pozitivního myšlení k překonání všeho nedobrého co Vám přijde do cesty. Helena

    OdpovědětVymazat
  53. Janinko dort pro "tchyni" je špicový. Moc se povedl a určitě udělá hodně radosti. Zdravím a úsměv na tvář posílám. Helena

    OdpovědětVymazat
  54. prosím, delate i vyrobky v kombinaci s latkou? pokud ano, muzu poprosit o návod ?

    OdpovědětVymazat
  55. [63]: Mockrát děkuji, radosti sice moc nenadělal, ale co už s tím .

    OdpovědětVymazat
  56. Dobrý den, náhodou jsem narazila na vaše stránky a musím  říct, že jsem nadšená z toho vašeho tvoření a vtipného komentáře.Také ráda tvořím, ale vymyslet něco tak nádherně úžasného, jako jsou velikonoční vejce atp.....až se tají dech.

    OdpovědětVymazat
  57. [66]: Mockrát vám děkuji, asi se začnu červenat .

    OdpovědětVymazat
  58. Tamara Babušíková5. dubna 2014 v 20:32

    Dobrý deň, neviete iný vzor ako sú na tejto stránke?

    OdpovědětVymazat
  59. [68]: Dobrý den, znám, ale snažím se hlavně naučit ostatní tvořílky základy a tak je nezatěžuji zbytečně složitějšími vzory. Na internetu je tipů určitě spousta .

    OdpovědětVymazat
  60. [70]: Mockrát děkuji a přeji hodně štěstí a zdaru ve vašem tvoření!

    OdpovědětVymazat
  61. Nádhera jsem ráda žejsem našla Vaše návody stršně jsem se to chtěla naučit  tet´ už vím jak nato       

    OdpovědětVymazat
  62. [72]: Moc děkuji, přeji, ať se vám tvoření daří!

    OdpovědětVymazat
  63. Ahojky, začala jsem psát blog. Můj problém je, že jej skoro nikdo nenaštěvuje. Tě tedy o nejaké typy, jak naštěvnost připadně zvednout nebo reklamu. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  64. [74]: Ahoj, ohledně návštěvnosti vyšel na srdci blogu tento článek - http://www.teshop.cz/orion-111493/.

    OdpovědětVymazat
  65. Tak Jani, jdu na to, dnes začnu píchat srdíčko

    OdpovědětVymazat
  66. Dobre rano , vase navody mi uz pomahaju rok v  tvoreny a su vynikajuce , len chcem sa spytat kupila som pre mamku s polystyrenu sperkovnicu a  nikde som zatial nenasla navod , preto mam malicku prozbu ci nahodou ste neskusali urobit sperkovnicu v tvare srdiecka ,a ak ano cy by ste nemohli dat na vasu stranku ,velmi by ste mi pomohli ,pekny den

    OdpovědětVymazat
  67. [80]: Dobrý den, děkuji mockrát, jsem ráda, že moje návody pomáhají .

    OdpovědětVymazat
  68. Dobrý den, byl by možný patchwork návod Jan na zvířátka? Vajíčka a základní tvary umím, ale aby to dalo dohromady zvíře si nějak netroufám...a ještě jsem někde viděla kytky v květináči, jako kaktus nebo něco podobného, věděla by jste jak na to?.o) Děkuji a MOC Vám děkuji za případnou radu. Katka

    OdpovědětVymazat
  69. Dobrý den, vaše práce je úžasná, chtěla jsem se zeptat zdá se ty hle krásné věci u vás dají i objednat?

    OdpovědětVymazat
  70. [88]: Dobrý den, moc vám děkuji . Pokud se jedná o váš zájem o falešný patchwork, na zakázku nevyrábím, ale mohla by vám pomoci moje  oblíbená blogerka, která se této činnosti také věnuje a v mnohem větší míře, než já, odkaz na její stránky zde: http://worlddandie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  71. Dobrý den, moc se mi líbí Vaše práce a je úžasné, že se nezištně dělíte i o návody s ostatními! Proto bych Vás chtěla poprosit, jestli byste mi neposlala podrobnější návod na věnec č. 8/62

    OdpovědětVymazat
  72. [90]: Dobrý večer, moc vám děkuji . Návod na věnec z galerie najdete v sekci falešný patchwork v záhlaví - zde: http://moje-mozkovna.blog.cz/1203/falesny-patchwork-venec-navod, ten druhý věneček je to samé, jen se ozdobí jen část věnce a zbytek se domotá stužkou .

    OdpovědětVymazat
  73. Mám dotaz jak udělám ty zvířátka velikonoční jako je to prasátko atd ? děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  74. Hm... sem sa nedá pripnúť príloha...

    OdpovědětVymazat
  75.   Já žasnu, jak jsou české ženy tvořivé, co Češka, to tvořilka !

    OdpovědětVymazat
  76. [95]: Nejen Češky jsou tvořilky, zažila jsem i dospělého chlapa, co píchal se špendlíkama .

    OdpovědětVymazat
  77. Dobrý den, nemáte návod na stromeček? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  78. [97]: Dobrý den, návod na stromeček bohužel nemám, se stromečkem nejsme kamarádi, takže se na další ani nechystám .

    OdpovědětVymazat
  79. [99]: Dobrý den, mockrát vám děkuji .

    OdpovědětVymazat
  80. Dobrý den, chtěla bych Vám moc poděkovat, za návod na patchwork koule. Jsem nadšená. I ta první se povedla .

    OdpovědětVymazat
  81. [101]: Dobrý den, moc Vám děkuji za milý komentář, jsem ráda, že se tohle tvoření tak úspěšně šíří .

    OdpovědětVymazat
  82. [1]:Dobrý den,chtěla bych se zeptat na návod na papírové kytičky.Je to nádhera,dělala jsem spoustu již výrobků,podělila celou rodinu a všichni jsou moc spokojeni.Děkuji Růza.

    OdpovědětVymazat
  83. Dobrý den,děkuji za návod na papírové květiny.Až přijedou vnučky,začneme výrábět.Přeji klidné vánoční svátky a v Novém roce 2015 hlavně zdraví celé rodině a nové nápady.Růža

    OdpovědětVymazat
  84. [105]: Dobrý den, není vůbec zač, i já vám přeji dodatečně krásný zbytek svátků vánočních a pohodový nový rok .

    OdpovědětVymazat
  85. Dobrý večer, posílám odkaz na moje výrobky, které mi zbyly. Jinak je všechno rozdáno. Bylo mi to bráno přímo pod rukama. Takový to mělo úspěch   Ještě jednou díky za názorný návod. Jana

    OdpovědětVymazat
  86. Dobrý den Jano. Chci Vám tímto vyjádřit svůj velký obdiv nad Vašemi výrobky, ať už jsou dělané jakoukoli technikou. V současné době jsem dělala 3D origami, nyní bych chtěla dělat quiling, falešný patchwork a kusudama. Dlouho dobu se věnuji klasickému patchworku, ale stále hledám nové inspirace a techniky pro práci při večerním sezení. Děkuji za všechny návody a rady, pro začátečníky je to velká pomoc. Přeji Vám do nového roku mnoho krásných výrobků, stále šikovné ruce a trpělivost a také dostatek času to vše realizovat. Těším se  na každý nový návod, který zde bude. S pozdravem Lidka (email:lidkakrs@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  87. [108]: Dobrý den, mockrát děkuji za komentář, udělal mi velikou radost . Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, samozřejmě odpovím, jsem ráda, když mé návody nebo nápady pomáhají a inspirují.

    OdpovědětVymazat
  88. dobrý den,hledala jsem návody na věnečky z falešného patchworku,narazila na vaše stránky..jste šikovná,vtipná úžasná..nemohla jsem se odtrhnout,skvělé návody,vtipné komentáře..moje krevní skupina..násilím se odtrhávám,jdu koupit stuhy,špendlíky..a budu tvořit..děkuji

    OdpovědětVymazat
  89. [111]: Dobrý den, moc vám děkuji za chválu, jsem opravdu ráda, že se vám stránky líbí a že vám snad i v tvoření pomůžou .

    OdpovědětVymazat
  90. Jani ahojky.U mě v komentáři k tomu krokoměru,je teda lepší se podívat na:www.eVito.cz/start.Od nich mám krokoměr a z něj jde vše do PC-musíš si nastavit,ale vše k tomu napoví.Ukazuje to i spálené kalorie.Od minulé neděle mám 18 km našlapaných,ale pouze jen procházkou.Neteř má z Lidlu,ale ten ukazuje prdku i s přehazovačkou.Jen se tam zkus podívat-nemusíš kupovat,ale já jsem naprosto spokojená,zaznamenal i pohyb když jsem jej měla jen v kapse a šla se obouvat.Pa jdu ti prošmejdit tvoření,máš to suuuuuuper.Miluš

    OdpovědětVymazat
  91. [113]: Díky ti moc za tip, už dlouho o něm uvažuju, ale žádný z nich mi nikdy nepřišel moc kvalitní, ještě jednou dík !

    OdpovědětVymazat
  92. Jana Kubíková28. ledna 2015 v 10:18

    Moc Vám děkuji za vaše stránky  a nemám slov z vašich krásných výtvorů.Moc se chci patchwork naučit,máte nádherně zpracované návody, tak budu zkoušet a zkoušet a snad se to naučím ještě jednou velké díky Jana

    OdpovědětVymazat
  93. [116]: Moc vám děkuji, budu velmi ráda, když vás moje výtvory inspirují a návody pomohou .

    OdpovědětVymazat
  94. Janinko,právě jsem našla vaši výrobu z ubrousků na sklenice.Jsem moc ráda,protože až přijedou vnučky,budeme výrábět.Přeji vám i vaší celé rodině hodně zdraví.Vaše věrná návštěvnice vašich stránek ,Růža.

    OdpovědětVymazat
  95. [118]: Moc vám děkuji , jsem ráda, že se vám moje patlání a inspirace líbí, přeji vám i vaší rodině taktéž hodně zdraví a štěstí nejen ve tvoření .

    OdpovědětVymazat
  96. Tak jsem poctivě přečetla všechny komentáře a musím se všemi naprosto souhlasit!!!! Jste bezvadná a držím Vám palce- ať se daří nejenom v tvoření, ale i v životě!!!Hana

    OdpovědětVymazat
  97. [120]: Paní Hanko, převeliké díky Vám posílám a smekám za přelouskání všech komentářů ! I vám přeji jen to nej!

    OdpovědětVymazat
  98. Mercedes Wimmerová3. března 2015 v 11:41

    Moc ráda bych vložila návod pod Vaším jménem na web iReceptáře-MojeDilo.cz. Můžu?

    OdpovědětVymazat
  99. [122]: Dobrý den, s okopírovaným návodem bohužel souhlasit nemohu, pokud by se jednalo o odkaz na návod s adresou mých stránek, nemám námitek.

    OdpovědětVymazat
  100. Mercedes Wimmerová3. března 2015 v 14:41

    Jistě, odkaz tam můžu vložit! Potom bych vám poslala odkaz, zdali je všechno správně Můžete mi klidně psát na adresu: mercedes.wimmerova@tarsago@com

    OdpovědětVymazat
  101. [124]: Ok, potom je vše v pohodě .

    OdpovědětVymazat
  102. [124]: Tedy pokud tomu rozumím správně tak, že na vašich stránkách bude například obrázek hotového výrobku a pak odkaz na návod na mých stránkách. Mám v tom teď trochu zmatek .

    OdpovědětVymazat
  103. moc krásné návody,mohu si je prosím stáhnout , ráda bych to naučila děti se kterými pracuji děkuji moc apřeji hodně dalších krásných výrobků.

    OdpovědětVymazat
  104. [130]: Dobrý den, pokud budou použity pouze pro soukromé použití, samozřejmě si obrázky zkopírovat můžete, pokud by byly prezentovány veřejně, jen poprosím o uvedení autora.

    OdpovědětVymazat
  105. Krásný den... hezký pozdrav zasílám zároveň s poděkováním za Vaše krásné stránky kde jsem našla spousty motivace a úžasné návody na ještě úžasnější věci...díky moc.

    OdpovědětVymazat
  106. [132]: Dobrý den, i já přeji krásný skoroaprílový den , jsem ráda, že mé výtvory a návody inspirují i pomáhají, mockrát vám děkuji!

    OdpovědětVymazat
  107. Janinko, nechci ti spamovat do komentářů, zvlášť u posledního článku, ale k filmu Duch, o kterém jsem psala a tys ho neviděla, úžasné! bych chtěla jen podotknout, zkus! Jestli se nechceš crcat s reklamama (i když Nova cinema jich má méně než nova samotná), mrkni na ten odkaz. Je to vážně krásnej film a nejde jen o tu romantiku, ale to je tak kouzelná kombinace romantiky, smutku a legrace, že by se ti to mohlo líbit. Whoopi exceluje a Patrik Swayze je až dojemnej, Demi křehká a ten hajzlík, co to všechno nastrojil, správně maniakální. Dokonce i na čsfd to má slušné hodnocení. A docela ti závidím, jestli film uvidíš poprvé, budeš z toho mít nefalšovanej dojem prvně viděného.

    OdpovědětVymazat
  108. [138]: Vendy, díky ti za tip, až poběží, tak se podívám, už jenom ze zvědavosti .

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj, jen chci říct, že jsem ráda, že nás s hlavou v papírech, matrikách a poznámkách ještě pár je :) napiš kam až jsi se dostala :)

    OdpovědětVymazat
  110. [140]: Ahoj, je nás víc, než by si jeden myslel!

    OdpovědětVymazat
  111. Teneto blog vypadá moc pěkně!

    OdpovědětVymazat
  112. Dobrý den, narazila jsem na Vaše stránky a metoda falešného patchworku mne natolik zaujala, že jsem se hned vydala do nejbližších potřeb pro "kreativce" a musela jsem vyzokoušet kouli tvořenou touto metodou. Návod máte velmi srozumitelný. Jen by mne zajímalo, jak si na kouli předkreslujete linie, abyste výtvor měla pravidelný? ještě na žádné se mi bohužel nepovedlo mít středy vzoru opravdu proti sobě Máte na to nějaký fígl, nebo máte tak dobré oko? (které Vám v tom případě závidím).

    OdpovědětVymazat
  113. [146]: Dobrý den, děkuji za Váš čas. Dostal jsem se s nejstarším předkem do roku 1664. Na na konci 17.století bylo v obci Podolí (dříve Podol) větší množství Nohynků, takže jsem měl spíše problém roztřídit je do linií. Proto jsem předpokládal, že by se tam na začátku 17.století mohlo pár vyskytnout.

    OdpovědětVymazat
  114. [147]: Dobrý den, není zač :).

    OdpovědětVymazat
  115. moc děkuji za pěknou inspiraci, hned jsem musela kouli z patchworku vyzkoušet :) máte moc krásné výrobky :)

    OdpovědětVymazat
  116. [149]: Děkuji, jsem ráda, že se vám mé stránky líbí . Hodně štěstí ve tvoření přeji!

    OdpovědětVymazat
  117. Dobrý den, hledala jsem nápad pro aktivně-kreativní odpoledne pro děti a Vaši Bambulínci, absolutně vyhrály. Moc děkuji za inspiraci. Přeji hodně štěstí a krásné svátky

    OdpovědětVymazat
  118. [151]: Dobrý den, nemáte vůbec zač, jsem ráda, když mé tvoření inspiruje . I vám krásné a pohodové svátky přeji .

    OdpovědětVymazat
  119. Dobrý den Janinko, učaroval mi Váš falešný patchwork. Máte to moc pěkné, hned po Vánocích to začnu zkoušet. Děkuji za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  120. [153]: Dobrý den, moc děkuji, jsem ráda, že se líbí . Přeji Vám krásné a pohodové svátky a hodně štěstí při tvoření!

    OdpovědětVymazat
  121. Dobrý den rád bych vás poprosil o pomoc

    OdpovědětVymazat
  122. Dobrý den, chci se přidat k těm zástupům, kteří Vám tu děkují za návody na falešný patchwork. Doslova mne to pohltilo a každou volnou chvilku, kterých je tedy díky mým dvěma malým "raubířům" málo, tomu věnuji. Zkouším zatím jen koule, ale Velikonoce jsou za dveřmi, takže vajíčka mě neminou. Obracím se na Vás ale ještě s jednou prosbou. Když máte tolik zkušeností s touto metodou, neporadila byste mi, jak udělat na koule šikmý proužek? Viděla jsem takové kouličky u pí Wagnerové, co prodává nešitý patchwork na Fleru (pavla.wagnerova). Moc se mi to líbí, ale nemůže na to přijít. Děkuji moc za vše i za případnou radu. Přeji i nadále tvůrčího ducha, co dělá radost:)))

    OdpovědětVymazat
  123. [161]: Dobrý den, moc vám děkuji a naprosto vám rozumím, tohle tvoření je ze začátku jako mor, skoro nejde přestat :).

    OdpovědětVymazat
  124. Úžasné, úžasné! Zvonky jsem obdarovala kamarádky, nyní dělám vajíčka - poupata. Děkuji za podrobný návod. Přeji Vám vše nejlepší. Alena

    OdpovědětVymazat
  125. [163]: Mockrát Vám děkuji, i já vám přeji mnoho štěstí v dalším tvoření!

    OdpovědětVymazat
  126. [162]: Děkuji moc za odkaz na návod, hned jak večer všechno usne, pustím se do toho. Už jsem natěšená. Mějte se moc krásně a ať se Vám daří. Marťa    

    OdpovědětVymazat
  127. [165]: Není vůbec zač, ať se daří!

    OdpovědětVymazat
  128. Dobrý den, zrovna jsem dočetla článek o životopisu Mohameda a dole v komentářích narazila na srovnávání islámu s křesťanstvím apod. Kdybyste měla chuť zase na nějakou podobnou akci, nepustila byste se i do té bible a křesťanství a srovnání s islámem jako takovým?? Z podobného pohledu jako do životopisu Mohameda? Tedy vzhledem k islámu spíš srovnání násilí v obou "náboženstvích" (možná vzhledem k islámu bych měla napsat: politické strategii). Píšete parádně, líbí se mi váš blog, sama bych to asi takhle neshrnula, proto vás o to prosím. Tedy jestli se na nějakou takovhouhle akci chystáte :). Děkuji. Z.

    OdpovědětVymazat
  129. [167]: Dobrý den, moc děkuji za komentář :). Na bibli se chystám už nějaký ten pátek, ale pořád se k tomu nemůžu nějak dostat. Ráda bych na další článek navázala dočtením Koránu a v plánu mám právo Šaría a Hadísy. Mám toho na několik let dopředu, protože tohle čtivo je poněkud náročnější. Snad se k té bibli jednou dostanu .

    OdpovědětVymazat
  130. Hello, I live in the United States and have been looking for directions on how to make a patchwork wreath and I happened to find your blog. I was so happy but I do have a question for you.  The ribbon that you use I see that it comes a little different then what I get here in the states.  About how many yards to you use for your wreath's?  If there is a website that I can order the ribbon that you use can you please provide it for me.  I've gone out and bought some ribbon but I don't think it's going to work so I just may have to take it back.  Where I get my ribbon from they just don't have enough and I would like to get it bulk it I can.  Thank you and nice job on the wreath.

    OdpovědětVymazat
  131. Thank you for sending me the link.  However I've visited link you provided to me but can't seem to find the colors you used.  Can you please let me know the colors and also can I just order the colors that I will need.  I don't need the other colors just the ones that you used.  Again thank you.

    OdpovědětVymazat
  132. [171]: I'm sorry, shop with individual colors in the United States probably doesn't exist, you need to look anywhere else. I can't help you with this :).

    OdpovědětVymazat
  133. Dobry den, shanim plysove pipajici kuratko z tchiba. Vidim, ze ho mate na fotkach. Moje rocni dcerka ho mela, ztratili jsme ho a ted je moc smutna. Mic rada bych ho koupila. Prosim, reknete cenu. Dekuji moc, pokud to je mozne.

    OdpovědětVymazat
  134. [173]: Dobrý den, je mi líto, kuřátko není k mání, moje děti ho taky milují. Ale každý rok se dá o Velikonocích v Tchibu sehnat, před dvěma týdny jsem ho tam ještě viděla.

    OdpovědětVymazat
  135. Janinko, kde jsi? Doufám, že je vše v pořádku a nemáš jenom inspiraci. Ale na to mlčíš nějak dlouho... Aspoň dej nějak vědět, že jste v pořádku a jde jen o nedostatek času

    OdpovědětVymazat
  136. [177]: Leni, jsi hodná, že se strachuješ, omlouvám se, hodila jsem hlášku alespoň do záhlaví, mělo mě to napadnout dřív. Jsem ok, je to opravdu nedostatkem času a s tím i souvisí nechuť cokoliv tvořit. Koncem června to už snad bude ok. Pa a děkuju .

    OdpovědětVymazat
  137. [181]: Dobrý den, nejbližšími kandidáty jsou:

    OdpovědětVymazat
  138. Dovolím si ještě jeden dotaz - jsem ztracen a nemůžu najít pokračování jedné větve rodu...

    OdpovědětVymazat
  139. Děkuji moc. Co ti naši předci všechno nedělali! :) (vubec netuším, co by to mohlo být - zkusím se někde poptat)

    OdpovědětVymazat
  140. Jen pro Vaši informaci:

    OdpovědětVymazat
  141. [190]: Tomu jsem velice ráda, přeji hodně štěstí v dalším pátrání .

    OdpovědětVymazat
  142. Dobrý den.Máte krásné výrobky, moc mě inspirovali. Ráda bych našla jednu stuhu pro baňky v barvě červenovínové barvě se zlatem. Poslala bych fotku, ale nevím kam. Mohla by jste mi prosím pomoci? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  143. [192]: Dobrý den, moc vám děkuji . S tou stuhou - nejspíš vám moc nepomohu, přes stuhy rozhodně nejsem odborník a patchworku se již téměř vůbec nevěnuji. Zkuste ale stránky Stoklasa - https://www.stoklasa.cz/stuhy-x2s01119.

    OdpovědětVymazat
  144. Janičko, už jsem ti sice popřála na facebooku, ale ještě jednou přeji,jen to nejlepší.

    OdpovědětVymazat
  145. [194]: Růženko, a já ti ještě jednou za tvé milé přání děkuji a za komentář jakbysmet!

    OdpovědětVymazat
  146. Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda máte vyzkousene i jiny prumery kouli, nemuzu totiz kouli o prumeru 7cm sehnat. A nevim jak pak sirikou stuhu mam koupit, poradite mi? děkuji

    OdpovědětVymazat
  147. Moc Vám děkuji za odpověď tak dneska odpoledne to vyzkouším, už se hrozně těším... Ještě jednou moc děkuji. Pěkný den přeji

    OdpovědětVymazat
  148. Dobrý den, díky za Vaše návody. Velmi dobře udělané a inspirativní. Když jsem si nakupovala stuhy, tak jsem si nedala pozor a koupila jsem mimo jiné takové ty trochu průhledné, lesklé, jakoby silonové(nevím správný název). Díky lesku jsou pěkné, ale nenapadá mě, jak je využít. Jedině snad podložit bílou stužkou, ale to by byl asi dost boj Máte nějaký nápad?  Děkuji

    OdpovědětVymazat
  149. [198]: Není vůbec zač, hezký víkend přeji!

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).