Veselé Jelimánoce a šťastný konec světa


Tak tu máme po roce zase Jelimánoce. A tak i já vám přeji, aby ty vaše byly plné pohody a klidu a aby dopadly dle vašich představ, ať už ty vypadají jakkoliv. Sobě a ostatním "vykopávkám" přeji hlavně to zdraví, protože MY VÍME, mláďatům přeji splnění jejich tajných přání (ale ne všech, život už je holt takový a pro rozvoj jejich osobnosti to je jen dobře :)), protože se zdravím mě většina z nich pošle do háje. No a kdyby náhodou dřív, než Jelimánoce, přišel Konec světa, který má nastat při přechodu přes nulové galaktické pásmo (které sice vůbec neexistuje, ale co už s tím naděláme :)), tak vám přeji, ať je ten Konec šťastný a ať vás to moc nebolí. A také chci, aby jste, dřív, než nás to tu všechny smete, spálí, utopí, rozdrtí, oslepí a sežere, věděli, že mi tu s vámi bylo moc fajn :). Pokud si tyto řádky nemůžete přečíst z důvodu svého zakopání pod zemí v zemljance, posílám vám toto přání telepaticky :).

Jo, a kdyby jste náhodou někdo nevěděl, co jsou to Jelimánoce, vysvětlí vám to (můj oblíbený a skvěle nadabovaný) krátký animovaný příběh s hrdiny filmu Madagascar, kde je zprvu Santa Claus označován za Lópeživého rudého nočního šotka, příběh, ve kterém figuruje kostra pilotky Amélie Earhart a její vrak letadla ve větvích stromů jako zpovědnice, příběh, ve kterém lze nalézt i ponaučení... A když už nic jiného, třeba vám pomůže tento hravý snímek zpříjemnit čekání na Ježucha. Nebo na Konec světa :)..

https://www.youtube.com/watch?v=uT79RY9AA8w

17 komentářů:

  1. Plno všeho měrou vrchovatou, pohodu a klídek a žádnou kost v krku.

    OdpovědětVymazat
  2. jo jo podte na nuj blog prepacte ale ta cestina ja som slovenka a nejak mi to nejde ale mas super blog urcite to poslem dalej a dozvie sa o tom cela moja skola a ja ked nieco slubim tak to dodržim

    OdpovědětVymazat
  3. Vidim, ze sa ti rozsiruje publikum . Ja si pockam na dalsi konec sveta, na tento co ma byt vazne nemam cas. Cestne skautske!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ať ty Jelimánoce přežijeme všichni ve zdraví a ten konec světa taky...

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ať se všichni přes konec světa šťastně prokousáme k Jelimánocům a pak dál do novýho roku a ještě dál a ještě dál...

    OdpovědětVymazat
  6. Ono ten konec světa musel přijít... Už dlouho žádný nebyl

    OdpovědětVymazat
  7. [7]: Já zase Madagascar sleduji vždy se záchvaty smíchu , to asi proto, že mám trochu přetažený tachometr .

    OdpovědětVymazat
  8. Zase jsi mne pobavilo Jani Konec světa Naštěstí nepřišel a Naštěstí nejsem ta, která v to věřila

    OdpovědětVymazat
  9. Prisla som ti popriat vesele vianoce a stastny novy rok .

    OdpovědětVymazat
  10. Vánoční svátky nám končí, u Vendy jsem si přečetla, že na to se těšíš ještě víc, než na to až budou, takže tvé naprosté spokojenosti už leží v cestě jen pár posledních hodin a pak ještě ta zpackaná titulka.

    OdpovědětVymazat
  11. [13]: Nj je to sranda Pocuj nie je Standa pravnik, alebo bivaly politik? Ten vie ako vtom behat...

    OdpovědětVymazat
  12. to mě pobavilo krásně napsané ;)

    OdpovědětVymazat
  13. [14]: Žádný šipky nekupuju, já myslím, že kdyby jsi na ně vypsala sbírku, určitě by se ti jich minimálně několik tisíc sešlo !

    OdpovědětVymazat
  14. Janinko, přeji ti do nového roku hodně zdravíčka, spokojenosti nejen na blogu, ale i doma, dobré nápady pro další tvoření, ať přibývají další skvělé články. Též humoru dost, ať tě neopouští, a trochu optimismu - a hlavně štěstíčka.   

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).