Týden 6. - nemocniční


Konečně jsem pochopila princip mučení monotónním zvukem. Po 36 hodinách na kapačkách bych "vynálezce" kapačky na elektřinu, která několikrát za vteřinu "tikne", doživotně zavřela i s tím jeho slavným otravným vynálezem, který pomalu, ale jistě, navozuje šílenství.

Vzhledem k tomu, že jsem, dle dotazníku, který o mně vyplňovala zdravotní sestřička v nemocnici, byla počátkem týdne soběstačná asi jako babička na LDN, nemůže mi mít nikdo za zlé, že jsem ve svém stavu zapomněla uvést alergii na náplast, o které jsem si myslela, že se už ani nevyrábí, protože se mi alergie na ní objevila tak dávno, že si to ani nepamatuju. Po odlepení všech náplastí okolo kanyly, kterými sestřička rozhodně nešetřila, jsem zjistila, že náplast se vyrábí stále, jen její vzhled je luxusně průhledný. Asi se uškrábu k smrti.

Mám divnou potřebu dodělávat resty a třídit doklady a důležité papíry. Takže dotvářím roztvořené a uklízím šuplíky.

Dotaz: Nevíte prosím někdo, jak dostat z koberce flek od anilinové barvičky?

V pátek jsem se poprvé odvážila ven, lednička nám plakala, manžel byl pryč a tak mi nic jiného nezbylo. Kromě bašty jsem dorazila domů bohatší o nádhernou "ňunínkovací" fleecovou deku. Tak ji totiž pojmenovala paní prodavačka :). Byla to láska na první pohled (s dekou, ne s paní prodavačkou :)) a navíc se báječně hodí, i když topíme sebevíc, stejně to tu profukuje jak na Sibiři.

14 komentářů:

  1. Láska na prvý pohľad, horšie je, keď sa to zopakuje v každom obchode .

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Děkuji , mě potká láska na první pohled zřídkakdy. To spíš víc peněz nechám v papírnictví a galanterii .

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě to všechno dobře dopadne a budeš zase zdravá jako rybička Janička.

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě neumírej! No, ty jsi alergická na náplast, moje teta zas na čokoládu = vždycky jí vyraší červené pupínky po celém těle

    OdpovědětVymazat
  5. Hlavně, že už je Ti líp! Vyrážka z alergie snad brzy zmizí a ty nám neumřeš z toho škrábání

    OdpovědětVymazat
  6. Tak rada na skvrnu od Kerrie mě moc pobavila. Lásku na první pohled znám - mě většinou potkává v hobby marketech a galanteriích. Ale v ušáku mám taky deku-přehoz naprosto dokonalou, kterou jsem si vybrala v Jysku ve výprodeji za dost velkou slevu a je naprosto úúúžasná, hřeje, je měkkoučká, heboučká...super...sice je fialová, což se nám sem vůbec nehodí, ale budiž jí to odpuštěno, vynahradí to svými ostatními vlastnostmi. Jo a fotka budoucího pana prezidenta je super!

    OdpovědětVymazat
  7. [4]: Děkuji, myslím, že je to na dobré cestě .

    OdpovědětVymazat
  8. Buduci pan prezident vypada spokojne

    OdpovědětVymazat
  9. [11]: Paša jeden, ten se má, ani neví jak !

    OdpovědětVymazat
  10. Tak ti přeju, ať si zase fit jako dřív a zdravá jako rybička

    OdpovědětVymazat
  11. [13]: Děkuju, už jsem zdravá .

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).