Orientační plánek ženy


Orientační plánek ženy je další perličkou mého prvorozeného. Nechť vám slouží nejen k pobavení, ale i k zamyšlení, jak ženu vnímá osmileté dítě :).

Předem upozorňuji, že já jsem svému synovi modelem rozhodně nestála, protože nenosím mašli a nemám "cecky" až ke kolenům. Ptáte-li se, kde přišel na "rybičku", vězte, že jsem na tom byla podobně a tak mi to bylo vysvětleno: "Chlapi mají pinďoura a ženský zase rybičku, protože to prostě tak vypadá." Upřímně, jsem docela vděčná za tu rybičku, protože všeobecně známou a rozšířenou "p..u" jsem mu nekompromisně zatrhla poté, co jsem u něj objevila jím napsaný příběh, ve kterém vystupoval pan "Hovno Prdel Pinďour" a paní "Hovna Prdela P..a" (červenám se, jenom si na to vzpomenu). A takové to bylo hodné a slušné dítko... Tedy, on je pořád hodný a slušný, ale asi má občas potřebu se vyjádřit trochu jinak. A že to neříká nahlas, ale hází rovnou na papír? Alespoň budu mít jednou v ruce důkaz, po kom budou mít eventuální vnoučátka svojí pestrou slovní zásobu :).

Plánek


Vysvětlivky (klíč)

40 komentářů:

  1. Mě pobavil ten mobil. To jako že furt voláme nebo co?

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, ty máš ale znalce šikulu

    OdpovědětVymazat
  3. smíchy jsem si málem překousla jazyk

    OdpovědětVymazat
  4. Chytrý chlapec - mobil je opravdu velmi důležitá součást ženského těla

    OdpovědětVymazat
  5. Oceňuji velmi dobrý nápad Opravdu jsem se pobavila Jen tak dál, přeji mnoho dalších nápadů, podobných těmhle.

    OdpovědětVymazat
  6. To je děsivé. Ano uznávám, že to kreslilo osmileté dítko, ale je to děsivé. Ne tím jak to je kreslené, žádně osmileté dítě nekraslí dokonale, ale prostě mě znechucuje to, že osmileté dítě kreslí tohle. Já bych tedy nebyla nadšená.

    OdpovědětVymazat
  7. Rybička zní náhodou poeticky ) A to v pravém dolním rohu s číslem 5 je třetí cecek a nebo nákupní taška a nebo něco úplně jiného?:)

    OdpovědětVymazat
  8. tak to je síla :) ale je fajn, že umí chápat lidské tělo... a kreslil i orientační plánek muže? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hehe, dobře jsem se pobavila. No jo, děti jsou někdy vážně nevyzpytatelné a vnímají svět pestře :) A musím říct,k že roztomile :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to je úžasnej a nápaditej plánek Z pana "Hovno Prdel Pinďour" učurávám smíchy

    OdpovědětVymazat
  11. Dítka mají obdivuhodný smysl pro detail. Já bych byla klidná, rybička je v porovnání s mobilem zatím zanedbatelná , no a prsa zná každé malé dítě pěkně zblízka.

    OdpovědětVymazat
  12. To je dobrý. Náhodou, tohle jsou skvosty, které stojí za archivaci. My už koupili i laminovačku, ať podobné výtvory pěkně zatavíme do folie a tím zvýšíme jejich životnost

    OdpovědětVymazat
  13. Rybička a cecky... to je tedy zvíře, ten Tvůj kluk

    OdpovědětVymazat
  14. Tohle mě pobavilo Kolik že je tvému synovi? Četla jsem totiž v mojí psychologii, že děti se už od šesti let mají učit o takových "těch věcech", chytrý klouček

    OdpovědětVymazat
  15. Sakra, tady v těch komentářích je ale akvaristů... Většinu zaujala rybička! A přitom na stupnici dostala až č.7! Věkem zřejmě dozná důležitosti a koeficient pozmění. Jinak - je to ale vymakaný!

    OdpovědětVymazat
  16. Je opravdu všímavý, pohotový, a navíc má i představivost!

    OdpovědětVymazat
  17. Být tebou, tak bych se docela bál budoucnosti.

    OdpovědětVymazat
  18. Je šikula a v životě se neztratí. Chechtala jsem se u toho a zavzpomínala, jak moje dcera se spolužačkou nakreslily ve třetí třídě společně porno. Byli jsme povoláni do školy a tehdy "souška učitelka" na nás nenechala nit suchou. Dva páry asociálních rodičů.

    OdpovědětVymazat
  19. Utajený svět dětí, sem tam něco z toho co řeší, nad čím hloubají a co je zajímá pronikne i k nám a někteří (9) jsou zděšeni a znechuceni, ti normální z nás pak vzpomenou na vlastní dětství a na jejich tváři se objeví pobaveně chápající výraz.

    OdpovědětVymazat
  20. [11]: Už to tu níž padlo, je to zámek. "Jakože" pro ten klíč, nebo-li vysvětlení .

    OdpovědětVymazat
  21. [29]: Obrázek si tehdy ponechala ta "souška učitelka". Byla to dáma v letech, asi se jí obrázek líbil. Štvala mě potom, že to ještě rozebírala na třídní schůzce před všemi rodiči. Já to pokládala za uzavřenou kapitolu, ona se v tom chtěla dále rýpat.

    OdpovědětVymazat
  22. No já zírám, máš kreativního syna.

    OdpovědětVymazat
  23. [29]: Aha... no tak to už dáva zmysel :) Tvoj syn je naozaj kreatívny

    OdpovědětVymazat
  24. [30]: Škoda, mohl z toho být pěkný článek . Asi si ho pohoršená paní učitelka nechala pro svoje potřeby .

    OdpovědětVymazat
  25. [34]: Celá konverzace kolem "sošky učitelky" mě pobavila Holky vy máte myšlenky, ale je to více než pravděpodobné

    OdpovědětVymazat
  26. $tranger ^^ Girl29. ledna 2012 v 23:45

    Náhodou, v takovém věku takhle pěkně popsat lidské tělo neumí každé dítě. A rybička jen svědčí o originalitě. Mě se to líbí

    OdpovědětVymazat
  27. [35]: Jaký myšlenky? Normální, ne?

    OdpovědětVymazat
  28. Oni ti muži jsou pěkně fikaní. Hanbalánek vysvětluje pojem "pysky", že vychází ze slova "pisces", což jsou Ryby a proto to taky tak smrdí.

    OdpovědětVymazat
  29. [39]: Zajímavá Hanbalánkova teorie, vskutku .

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).