Vánoční tvoření s dětmi - Bambulínci - Čertisko rohatý, pupkatý aušatý :)


Blíží se Mikuláš a já pro vás mám další přírůstek do rozvětvené rodinky bambulínků. Jak už název článku napovídá, není to křehký a něžný andílek ani samotný, respekt vzbuzující, Mikuláš, ale pořádné čertisko. Nevím proč to tak je, ale čím jsem starší, tím častěji se mi stává, že fandím spíše záporákům, takže i v tomhle případě dostal přednost rohatý. Udělala jsem ho pro kluky jako malý bonusek k zítřejšímu Mikuláši. Jinak dostanou každý čokoládové vajíčko a knížku - Míša Deník malého poseroutky a Matěj box s malými obrázkovými knížečkami.
Jak to máte s překvápky na Mikuláše vy? Jsem jediná, kdo preferuje potravu duševní, která zabaví, než tu, co zaplácne břicho?

Čertisko


P.S: Samozřejmě kluci ochuzeni o sladké nebudou, až se tu sejdou balíčky ze všech koutů, budou nám tu čokoládoví Mikuláši strašit ještě na Velikonoce...:)

24 komentářů:

  1. Čertisko je krásný, věřím, že kluci budou nadšení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Takovej čertík na mě přijít, tak se ale vůůůbec nebojim. :) Je krásnej, vážně povedenej.

    OdpovědětVymazat
  3. My už doma Mikuláše nějak moc neslavíme. Vzpomínám si, jak jsem se vždycky bála a schovávala se za maminku nebo pod stůl

    OdpovědětVymazat
  4. Hah! Čertisko.... No, nevím, ale nepřipadá mi nějak příliš děsivě.... Promiň... je zkrátka hrozně roztomilej (ty očička!) s takovým bych si klidně popovídala!!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Deník malého poseroutky už máme doma! A bude to asi jako u vás - až se všechny balíčky sejdou na hromádce, bude to slušná hromada. Já letos vymyslela cosi neotřelého - nakoupila jsem dětem v Ruské prodejně konfjétky.   

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle je úžasné, hned bych si ho pohladila, i když se jedná o čertíka Jako malá jsem jednou od rodičů na Mikuláše dostala čtyři kousky uhlí a hhrozně jsme se rozbrečela, jelikož jsem nevěděla za co A jo, duševní potrava je fajn, ale musím uznat, že na té jedlé taky něco je ;)

    OdpovědětVymazat
  7. To je krásný čertíček, takový veselý!

    OdpovědětVymazat
  8. vzhledem k tomu, že mi už jsme velcí a vnoučeti jsou teprve čtyři měsíce, tak ještě nějakou chvíli nemusíme tuto tématiku řešit. Když jsme byli malí, tak mamča ušila 24nožku(stonožka to není, když má jen 24 nožek ) - a v každé pro nás byla ukrytá mňamka - takže u nás se spíš mlsalo - intelekt se rozvíjel až pod stromečkem

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlas, já taky raději tu duševní potravu, celé je to nějak ted naopak obrácené...čertík vypadá vesele a přátelsky

    OdpovědětVymazat
  10. Jestli v poslední době fandíš záporákům, tak to musí být naši politici u tebe velmi oblíbeni.   

    OdpovědětVymazat
  11. Roztomilý čertík. Takovýho se snad děti ani nemůžou bát.

    OdpovědětVymazat
  12. Čertík je báječný, ten klukům určitě udělá radost! A knížky taktéž, moje mladší sestra Deník malého poseroutky četla a moc se jí to líbilo, ačkoliv to bylo čtivo spíše pro kluky.. My jsme vždycky dostávali různé sladké dobroty a ovoce, i když bych raději třeba dostala nějaký drobný dárek, než cukrovinky.. ale samozřejmě i ty mě potešily

    OdpovědětVymazat
  13. Na to, že je to čertisko, se nějak podezřele mile chláme

    OdpovědětVymazat
  14. clovek by sa ho hned zlakol ja Mikulasa moc neslavim..

    OdpovědětVymazat
  15. [1]:[2]:[3]:[5]:[9]:[13]: Děkuji pěkně !

    OdpovědětVymazat
  16. [17]: Jé, zajíčky mi ani nepřipomínej. Nechápu, proč VODAFONE kazí vánoce velikonocemi

    OdpovědětVymazat
  17. Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

    OdpovědětVymazat
  18. bambulacci jsou naprosto uzasny!! jen nechapu jak maj udelany rucicky a podobne..nebo treba oblicej.. certik je kouzelny. Dneska jsem delala podle tohoto blogu vajicka na spejli z falesnyho patchworku,nemaji chybu a maji obdiv. Vsem se libi,hned zitra si jdu koupit jiny stuzky tento blog proste nema chybu, chvalim a dekuju za napady, navody a inspiraci

    OdpovědětVymazat
  19. [20]: Děkuji moc , bambulínci jsou z klasických bambulek, které jsem si vyrobila, oči jsou koupené v papírnictví, vlásky z vlny, pusa, jazyk, nohy, uši z pěnové gumy a ostatní - ruce, pupík, nos, vidle - z plyšových drátků. Ty jsem jenom zkroutila (hodím sem pod článek obrázek) a vlastně všechno jen naaranžovala a přilepila lepidlem z tavící pistole .

    OdpovědětVymazat
  20. Už to vidím :) je to jednoduchý a strašně krásný :) .. děkuju za vysvětlení :)

    OdpovědětVymazat
  21. Dobrý čert a šikovná jeho máma :-)

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).