Dort - Mobilní telefon :)


Haló, haló! Něco se stalo... Nadání na patlání odcestovalo! Kdo viděl předchozí článek, pochopí, když napíšu jen "Zlatej Gary". No zkrátka a jasně, patlání dortů se mi poslední dobou prostě nějak nedaří. Po dlouhém dumání, proč tomu tak je, jsem zjistila, že se mi mnohem snadněji dělají složitější tvary a obrázky, než ty jednoduché. Není to náhodou nějaká nemoc? :)
I přes to, že jsem byla strašně sprostá a měla jsem sto chutí té čokoládové polevě udělat něco hodně ošklivého, si dortíku vážím, protože... už jste někdy "mleli" lískové ořechy na struhadle? Já jo...



16 komentářů:

  1. Nebuď na sebe tak přísná. Když je poznat, co to má být, tak je to vpořádku. A jestli je oříškový.... Mňam, to bych si dala říct.

    OdpovědětVymazat
  2. [3]: Janinka dělá přesně takové dorty, které já můžu, oříškové a čokoládové A já blbec tady na to čumím a tečou mi sliny až na klávesnici.

    OdpovědětVymazat
  3. Co prstíky, máš celý ? Umíš to krásně, já naštěstí dělám jeden jediný dort a to skládaný piškotový malakov. Naštěstí proto, že kdyby se mi nějakým zázrakem podařilo stvořit něco, byť jen vzdáleně, podobného těm tvým krasavcům, pod hrozbou utětí ruky bych zakázala konzumaci a chlubila se a chlubila.

    OdpovědětVymazat
  4. to je úžasný nápad - jsi jednička :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vy jste kecky. Ale milé kecky . Nebo jsem na sebe opravdu moc náročná, i když, popravdě řečeno, tohle je to nejslabší, co jsem kdy vytvořila.

    OdpovědětVymazat
  6. [8]: S výrobou dortů nohama bys možná mohla prorazit na trhu, protože to zde asi dosud nikdo nedělá. Viděl jsem sice chlapa, který hraje nohama na kytaru, ale to není ono.

    OdpovědětVymazat
  7. + bonus nedělní volání z okna po šestnácté hodině zdarma!

    OdpovědětVymazat
  8. Hmm... ale nechala bych si takový dort líbit! :) "Pojídání elektroniky, to se nepoštěstí každý den )

    OdpovědětVymazat
  9. Ten dort je parádní a já věřím, že se nejen líbil, ale i chutnal.

    OdpovědětVymazat
  10. Takový mobil bych si nechala líbit

    OdpovědětVymazat
  11. Také jste tento víkend slavili?

    OdpovědětVymazat
  12. Dotykový mobilní telefony se neustále vyvíjí ... a my sledujeme jejich průběh

    OdpovědětVymazat
  13. [9]:[10]:[11]:[12]:[13]:[14]:[15]: - páni, všem díky, i když u většiny z vás s několikaletým zpožděním!   

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).