Týden 15. - Tetovací


Vyhrála jsem Míšou vlastnoručně vyrobené tetování (překlad - Míšovo tetování = velký kus izolepy pomalovaný permanentním fixem). Tetování jsem po návštěvě "Mekáče" hrdě přijala, jeho odstranění po pár hodinách se už v tak hrdém duchu neneslo :).

Snědla jsem "Monstrilla burger"...


Poslední dva týdny mě trápila záda, k doktorovi jsem nešla a tak jsem trpěla. A víte co? Úplně zbytečně. Stačilo vytáhnout z police mnou zatracené přírodní granule s vápníkem a vitamínem D, překousnout to, že při pokusu o jejich spolknutí se ty malé mršky snaží zalézt do každé mezírky v puse a po pár dnech je po problému. Nechápu, kdo vymyslel žvásty o tom, že by si dospělí neměli dopřávat mléko a mléčné výrobky, které jsou právě zdrojem vápníku. Přiznávám, trochu jsem je šidila, ale polepším se!

A taky nesmím zapomenout na Velikonoční pondělí - šup vyšlehat mámu a rozsápat balíčky. Nejvíc se klukům líbili háčkování Sackboyové a mně tím tak udělali velikááánskou radost :). Ten den je nedali z ruky :).

Připravená výslužka pro případné koledníky, přišel jen jeden a to byl ještě k tomu tchán. Nějak nám to koledování upadá.


A nakonec - tyhle krasavice mi ráno pohladily sedinku :)

13 komentářů:

  1. tak ta poslední fotka + ten koment sem se strašně tlemila

    OdpovědětVymazat
  2. Takže teď máš jednu ruku depilovanou a co ta druhá, to abyste vbrzku zašli ještě na jeden "monstrilla burgr", ne?

    OdpovědětVymazat
  3. Tvou vytvoření Sackboyové jsou kouzelní, obdivovala jsem je už tady na tvém blogu, když jsi je dokončila. Vůbec se nedivím, že se klukům líbili a že je nedali z ruky.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásní sackboyové, a pak že kluci panenky nemusí..

    OdpovědětVymazat
  5. No jo, já mám teď problémy se zády a stehenními svaly. Ne, že bych neměla dostatek vitamínů, to mi spíš přebývá, ale za trest jsem musela dělat dřepy... A tělocvikář věděl, že to bude bolet

    OdpovědětVymazat
  6. Ejha to je ale drsna tetovacka . U nas sa sibalo, len tak decentne.. voda ziadna, len trochu vonavky od svagra

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavé, já se ve čtvrtek před Velikonočním pondělím dozvěděla, že na přestupný rok šlehají holky kluky. Tak jaképak upadání tradic? Mělas popadnout pomlázku a jít se mstít!

    OdpovědětVymazat
  8. [5]: Děkuji ti . No, oni to jsou spíš plyšášci, než panenky, ale pořád lepší, když si hrají s tímhle, než aby byli jako jedna holčička, co má jen jednu panenku a říká jí Antonín...

    OdpovědětVymazat
  9. Teda to jste měli ale pořádné pomlázky, to to muselo bolet! I u nás to koledování trochu upadá, každým rokem chodí čím dál tím míň dětí... Je to škoda

    OdpovědětVymazat
  10. Sackboyové se mi taky líbili. A pěkné žíly, koukám, na tebe přichystali!

    OdpovědětVymazat
  11. Doufám, že záda už nebolí a ty se polepši v mléčných výrobcích

    OdpovědětVymazat
  12. [10]: Ale tak kluci byli celkem ohleduplní .

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).