Týden 20. - narozeninový


Do Matýska se zamiloval nějaký bacil a synek také zahořel, ovšem ne láskou, ale horečkou bezmála čtyřicet. Ale, stejně jako všichni mí chlapi doma, je úžasný. Občas sice byl protivný a ukňouraný, což je při nemoci pochopitelné, ale jinak... jiný na jeho místě by se sotva plazil a on dělá, jako by byl to nejzdravější dítě na planetě a nějaká horečka je mu šumák. A to se docela hodilo, protože slavit narozeniny bez nálady je docela otrava. Takže tento týden (pro změnu) pouze obrázkově, bez komentářů :).



14 komentářů:

  1. Už máš velké kluky Rostou ti před očima, co?

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné výročí, krásná oslava. Je moc dobře, že se ji "temným horečnatým silám" nepovedlo překazit .

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Nějaké horečka (nejen sobotní noci) přece oslavu s tak báječným figurkovým dortem nemůže pokazit, neasi?

    OdpovědětVymazat
  4. Matýsek vypadá na fotkách jako naprosto zdravé dítě. Bacilové jsou pěkné svinstvo, dokáží znepříjemnit život.

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, tak aspoň že mu moribundus nevzal dobrou náladu...já tu taky bojuju, dnes - poté, co jsem promluvila mamce do telefonu - se rozhodla, že zítra po práci dorazí a bude nás opečovávat (v noci jsem měla skoro 39st. horečku, zimnici...), tak se těším na zítra, protože M. dovolenou nedostal, tak se o mě bude někdo starat, vařit čajíčky a - hlavně - převezme ty naše raubíře, aspoň částečně. Matýsek dostal krásné dárky!

    OdpovědětVymazat
  6. Oslavenec vypada stastne a zdravo, bacil musel ustupit na narodeniny do zakopu .

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Oslava byla v pohodě, prďolka dostal antibiotika, měl nějaký zánět v těle, ale byl statečný . Ty se brzy uzdrav!

    OdpovědětVymazat
  8. Skočila jsem i sem a už vím, jak vypadá osla(b)enec a jak dopadl krteček a marcipán. Na minulém komentáři nic neměním.

    OdpovědětVymazat
  9. [9]: Děkuji, tak to s těma bonbonkama zkusíme .

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělá oslava! Vůbec není poznat, že je Matýsek nemocný... asi ho nemoc přešla při pohledu na takové parádní dárky. Dort s krtkem je senza!

    OdpovědětVymazat
  11. Jde vidět, že má Matýsek z dárků, dortu a vůbec celé oslavy velkou radost a nějaká nemoc ho jen tak neskolí Ale bohužel se vyležet musí

    OdpovědětVymazat
  12. [11]:[12]: Děkuji vám, oslavu jsme si opravdu užili . A ano, muchlá se s Míšovou pistolí, je to taková hračka se zásobníkem na střely se suchým zipem, takže se třefujeme do terčů nebo do vest na "sucháč" :).

    OdpovědětVymazat
  13. [13]: Měl by se trefit do nějakého toho úředního šimla...   

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).