Minecraft dort


Letošní rok by se dal nazvat kulatinový - slavil drahý polovičák a teď prvorozený, o mých půlkoulích raději pomlčím. To jen druhorozený si ty svoje nechává extra zvlášť, aby si je náležitě mohl užít :). Ale zpátky k prvorozenému - k jeho desítce jsem mu spatlala dort v jeho oblíbeném stylu, tedy à la hra Minecraft. Nečekejte zázraky. Do poslední chvíle jsem netušila, jak dort bude vypadat, jediné, co jsem s jistotou věděla, bylo, že bude patrový. Kluci totiž bezpodmínečně vyžadují dort oříškový - mít na oslavě dusící se tchyni alergickou na ořechy by sice pro leckoho mohlo být to pravé zpestření, leč ne pro mě, protože jí mám opravdu ráda, takže poslední patro bylo v plánu bez skořápkových plodů. A to byla asi tak jediná vize, kterou jsem před patláním měla. Ostatní vznikalo za pochodu, na oficiální měřítka či vztahy (Creeper a Steve ve skutečnosti nejsou kamarádi :)) jsem se tentokrát vykašlala a puntičkářství hodila za hlavu.

Překvapení pro prvorozeného se ale nevydařilo. Protože já KOZA jsem před obědem poslala oslavence do lednice, aby vyndal tatarku na stůl. Úplně mi vypadlo, že jsem ten dort chvíli před tím vybalila, aby trochu oschnul. Vlastně to překvapení tak trochu bylo, i když v jiném čase a na jiném místě, než bylo plánováno :). Mééé.


Chrocht detail :)


Creeper a Steve - detail

35 komentářů:

  1. Moc pěkné vypadá to skvěle :);)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě bude moc dobrý, když je tak pěkný!!! Škoda ho sníst!

    OdpovědětVymazat
  3. I když už dávno nejsem takový hráč, tak tohle by se mi líbilo.

    OdpovědětVymazat
  4. A co je ta zelená příšerka? Já mám jen horší verzi

    OdpovědětVymazat
  5. To je pastva pro oči, no a pro jazýčky určitě jakbysmet, jsi vážně moc šikovná

    OdpovědětVymazat
  6. Wow! To je úžasné! D takový dort musím mít D vážně skvělá práce :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zabitá torta Aj ja chcem Veľmi super sa ti podarila! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ááá, Janinka se zase trochu vyřádila.   

    OdpovědětVymazat
  9. [15]: Děkuji ti, řádila jsem jenom trochu . Jinak živit bych se tím nemohla, páč na tenhle jsem si musela vzít den dovolené .

    OdpovědětVymazat
  10. Hmmmm a já vidím velký kulový....zobrazil se mi jen Chrocht.

    OdpovědětVymazat
  11. Sice vůbec nevím, co je Minecraft, ale dort je parádní. Jen mě udivilo, že když je tchyně alergická na ořechy, stačí, když je jedno patro bezořechové. Nevadí jí, že se tam stopy ořechů mohou dostat z jiného patra? No, třeba není alergická tak silně.

    OdpovědětVymazat
  12. Vždycky obdivuju tvou invenci. Dortový kubismus!

    OdpovědětVymazat
  13. [17]: Já tu vidím všechno... Ale chrocht taky ujde .

    OdpovědětVymazat
  14. Achjoo Minecraft na ten v poslední době narážím úplně všude. Každopádně dortík se povedl, to že byl objeven trochu dřív, se prostě někdy stává a radost z něj byla určitě i tak. Já letos dostala doma taky dortík k narozeninám, ale pro změnu ho dali vychladit do komory, takže když mi ho přinesli, byl totálně plný mravenců. Takže taky sranda.

    OdpovědětVymazat
  15. hledam někoho na pomoc na webu kdo by měl zájem at napíse na 1ayumi1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. [22]: No jo, je to jako mor . A děkuji ti, i když co se týká překvapení, na ten tvůj mravencový opravdu nemá !

    OdpovědětVymazat
  17. I když neznám osoby a obsazení (fakt nevím, co je Minecraft), tak stejně ani nedýchám To je krása. Obzvlášť to prase je jako živé. Muselo to dát obrovskou práci.

    OdpovědětVymazat
  18. Chtěla jsem Ti říct, že teď s mamčou velmi často chodíme okukovat Tvůj blog. Mamča je vychovatelka, a tak často hledá inspiraci pro činnost s dětmi. U Tebe jsme našly mnoho pěkných typů, a tak sem nezřídka chodíme. Jsi skutečně moc šikovná! A Tvé nápady jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  19. vůbec netuším, co je Minecraft, ale nic to nebrání v mém obdivování tvé práce. A že překvapení nevyšlo? co na tom - vlastně vyšlo, jen načasování bylo trochu mimo plán - když se nestalo nic horšího     

    OdpovědětVymazat
  20. Vždycky u tebe jenom zírám, co všechno dovedeš vytvořit krásnýho a ještě zároveň i k jídlu.. nádhera

    OdpovědětVymazat
  21. Ooo, kdyby někdo dokázal udělat něco takového s mým oblíbeným motivem, skákala bych radostí. Vždycky jsem si přála takový dort... Ale nemám ráda marcipán, takže bych ho nejspíš nejedla

    OdpovědětVymazat
  22. [25]: [27]: Mockrát vám děkuji, to vůbec nevadí, že nevíte, co je Minecraft, hlavně, že se dortík líbí !

    OdpovědětVymazat
  23. Ježišmarjá - dlouho jsem tu nebyla (tedy nebyla jsem vůbec na počítači, protože z odpojeného lze pouze stírat prach ). A ted' tu slintám jako pavlovův pes. Krásný dort, jsi šikulka. Stejně jste šikovná generace. Moje dcera mi ke kulatému číslu vytvořila také nádherný dort.

    OdpovědětVymazat
  24. Minecraft neznám, ale díky tvému dílku tuším, o co jde. A dort je úžasný! Překváko se konalo, i když ne tak, jak sis plánovala.

    OdpovědětVymazat
  25. Jé,ten dort je luxusní :3 Creeper nebo jak se mu říká, se povedl, i když pohybuju, že by takhle v klidu seděl vedle hráče

    OdpovědětVymazat
  26. [31]: Mockrát ti děkuji , dnes jsou ohledně tvoření asi o několik "levelů" větší možnosti, takže i dílka jsou vymakanější .

    OdpovědětVymazat
  27. joooooooooooooooooo       

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).