Další Matějovina a další falešný patchwork - zvoneček


Už nějakou dobu jsem slintala nad dílky, která jsem objevila na stránce zaměřené na falešný patchwork. Ta má na FB i svojí skupinu, ke které jsem se po dlouhém váhání nesměle přidala, protože jsem si myslela, že tam nejspíše budu za trubku (tramtadadá :)), neb moje dílka se s těmi mistrovskými, která tam dámy prezentují, nedají srovnávat ani v nejmenším. Je to asi jako kdybyste vedle sebe položili jablíčko spadlé na zahradě a naleštěné jablíčko na veletrhu :).
Ale, i přes to, že si nadále myslím, že jim sahám tak maximálně ke kolenům, protože jejich stuhy a špendlíky i zpracování jsou jako z jiné planety, ne-li galaxie :), stalo se něco, co mi udělalo ohromnou radost. Při vložení odkazu na svou hvězdičku i návod, kterou jsem tu prezentovala minule, se objevily komentáře, cituji jeden za všechny doslova, protože to jinými slovy lépe zkrátka vyjádřit nedovedu...

jeeeeeeeeeeeeej moje mozkovna je tvoja stránka ? to je super, odtial berieme návody je to super spracované klobúk dolu, mnohým z nás pomohli, dúfam že nevadí že ich máme uložene v súboroch. Tá stránka je jednička :)

Jsem ráda, že moje návody k něčemu jsou. A jsem ráda, že to vypadá, že kromě ostatních tvořílků jsem nakazila i svoje děti. Po Míšovi je to i Matýsek... :)


A můj poslední kousek...


Odkaz na stránky falešného patchworku na FB - ZDE
Skupina tvořílek na FB - ZDE

Pro příznivce falešného patchworku přidávám na TUTO stránku všechny mé návody a inspirace na toto téma :).

15 komentářů:

  1. Už se chystám! Kde bych na fb prosím tě našla za  tebe za b) tu skupinu? Ta by mne hodně zajímala. No vidíš, svět, resp.FB je malej!

    OdpovědětVymazat
  2. Vidíš, jak jsi slavná, ani o tom nevíš! Zvoneček je další fešák do sbírky!

    OdpovědětVymazat
  3. Já tyto techniky sice moc neznám, ale toto je vážně nádherné :) A gratuluju k takovým skvělým ohlasům, i když si myslím, že se není čemu divit :) Mě samotnou tvoření velmi baví, ale mám obě ruce levé, ani bych se nedivila, kdybych špendlíky místo do polystyrenu píchala do mého palce..

    OdpovědětVymazat
  4. no vidíš! :) a adresa by nebyla? že bych se šla pokochat a závidět?

    OdpovědětVymazat
  5. Kdyby se do toho hlavního poutka udělala očíčka, nosánek a pusinka, byla by z toho selka jako vyšitá.

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, tak tohle dokáže vážně potěšit! Nedivím se, že z toho máš radost, protože vlastně vidíš, že i ty sama jsi pro mnohé inspirací. Tvoje návody jsou vážně dobré, pěkně popsané, krok za krokem, dobře nafocené. A že nesaháš těm z oné stránky ani po kolena? blbost... možná jsou o šlupku dopředu, ale myslím, že jim zdárně šlapeš na paty. Když to vezmu hodně kriticky... (Nebyla jsem tam, takže nemůžu porovnat, ale tvoje výtvory jsou moc dobré!)

    OdpovědětVymazat
  7. Tvoje návody vypadají jednoduše.Jsem zvědavá, co z toho vyjde,až se do toho pustím já.Tuším že zmetek,ale stejně to zkusím

    OdpovědětVymazat
  8. Pokud ty dámy čerpají návody a inspiraci z tvého blogu, tak ty jsi ta PANÍ UČITELKA Už jsem proběhla hodně blogů s tématem ručních prací, ale tvůj je bezkonkurenčně nejlepší. Návody jsou perfektní a srozumitelné i pro úplná dřeva (vím, o čem mluvím ) a navíc ti nechybí notná dávka vtipu. To mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  9. [1]: Odkazy jsem přidala pod článek a tebe si tam někde najdu, tuším, že jsem tě viděla u Vendy .

    OdpovědětVymazat
  10. Ano měla jsi pravdu. Lepší tam nekoukat a myslet si jak skvěle to umíme.... Jsou to fakt machrovinky a barevně úžasně sladěné!A jak jsem koukala i ze satének. Mě to stejně nedá a zkusím to z nich. Přinejhorším tu budu klít a nadáívat sama sobě že prostě musím všechno vědět nejlíp!

    OdpovědětVymazat
  11. [12]: Taky jsem koukala, ale já na to nemám nervy , třeba jsem zrovna natrefila na nějakou kozu stuhu, která nechtěla spolupracovat, ale já si to prostě pamatuju a ne a ne a nebudu .

    OdpovědětVymazat
  12. Byla jsem se podívat, díky za odkaz a musím říct, že to jsou vážně parádní kousky, aspoň některé z nich. Ale pořád si myslím, že jim značně šlapeš na paty, takže určitě budeš v té samé síni slávy a jiní si budou říkat - jak ona to jen dělá, to je nádhera!

    OdpovědětVymazat
  13. [14]: Raději zůstanu při zemi, ale i tak ti mockrát děkuji !

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).