Žabinec


Další blbé období, které soukromě nazývám "malou, leč velmi otravnou periodou", mám celkem úspěšně téměř za sebou. Že jste ještě nikdy neslyšeli o mé malé, leč velmi otravné periodě? No jo, to bude nejspíš tím, že o ní moc nemluvím.

Občas, tak jednou za rok, se v mojí mozkovně začnou štěkat dva - vlastně ani nevím, co jsou zač. Prostě je to Jeden a Druhej. No a ti dva mají, jak jinak, rozdílný názor na moje blogování. Pominu jejich debaty o útěku z reality, mém věku a virtuálních (ne)přátelích, to beru jen jako tlachání o ničem. Jedno jejich téma mě ale vždy dokáže blogování řádně znechutit:

"A náhodou, to její patlání se lidem líbí! Kdyby ne, tak by k ní přece nelezli, ne?"
"Jo? A tý návštěvnosti se asi nažere, co? K čemu jí to je, když jí skoro nikdo nenechá žádnej komentář? Třeba ty její píchací návodový články - každej den na ně vleze tak padesát píchalů. A kolik z nich jí napíše aspoň "Dík"? Skoro nikdo! A některý články, co se s nima tak smolí, stojí nejspíš za starou belu, protože vůbec nikoho nezajímaj!"

No, trochu to oba přehánějí, ale v jádru mají pravdu. I tentokrát jsem to jejich blábolení ustála bez většího úmrtí šedých buněk a opět zvítězil ten pozitivněji myslící, přeci jen, těm čestným výjimkám bych křivdila. Akorát si dám pár dnů, možná týdnů pauzu. On se mi totiž nejspíš při proplouvání blogovými vodami dostal do žaludku takový hnusný žabinec a ten, to by jste nevěřili, dokáže nadělat pěknou paseku.

Tak se tu zatím mějte, já se jdu léčit z blogového nechutenství. Budu si jako lék dávkovat tvoření, to je takový všelék, který zabere skoro na všechno. Vidím to na rozšiřování naší mini ZOO :)



Pro příznivce falešného patchworku přidávám na TUTO stránku všechny mé návody a inspirace na toto téma :).

41 komentářů:

  1. Krásný a pravdivý článek :)JAKO VŽDY!!

    OdpovědětVymazat
  2. To tvoje ZOO je prostě úchvatné, hlavně růžovoučké prasátko, chroch.Já patřím poslední dobou mei ty, kteří jen nakouknou, přečtou a odejdou. Píšu bakalářskou práci a na blogování mi nezbývá moc času

    OdpovědětVymazat
  3. Aby to tomu jednomu nebylo líto tak chválím. Už podruhý. Měla bys mu říct že tě chválím vždycky na FB ve skupině .Ale nevím proč, čekala jsem upíchanou žábu!

    OdpovědětVymazat
  4. Rozšiřuj a odpočívej dle libosti :)

    OdpovědětVymazat
  5. To moc dobře znám!! Dělám fanouškovský blog o jednom českém herci, věnuji mu poměrně hodně času - minule jsem strávila 3 hodiny opisováním jednoho rozhovoru, který jsem s virtuální kolegyní pracně několik dní sháněla... V tý vší únavě jsem jaksi opomněla napsat, z jakého časopisu a data rozhovor je... Najednou komentář - měla jsem radost, že by někdo ocenil mou práci a třeba poděkoval? Houby! Prej: "Chybí ti zdroj a datum."

    OdpovědětVymazat
  6. Jani,opět super, jako vždy. Není možné stíhat,jen tak dále- moc tleskám!!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Taky už nestačím všem psát komentáře. Zoo se krásně rozrůstá.

    OdpovědětVymazat
  8. Žabinec (Okřehek menší - Lemna minor)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem čekala žáby. Píchání tleskám, sama bych u toho neseděla. Jinak takové myšlenky mám taky, jednou tak, jednou tak. Asi jako v životě.

    OdpovědětVymazat
  10. Já jen z povzdálí pozoruju, ale obdivuju:_) Možná, až budu mít splín a řadu stuh a špendlíků a formu, tak se do toho taky vrhnu Za mě zatím děkuji za krásné a originální pokoukáníčko

    OdpovědětVymazat
  11. Ale vem to i z druhé stránky. Zrovna teď návštěvnost 345 - kdyby každý napsal komentář, toho času než bys je všechny přečetla A k tomu ten čas, kdybys na všechny odpovídala

    OdpovědětVymazat
  12. Já nepřestanu být nikdy vděčná!!!! Jelikož se starám o maminku po CMP, a tím pádem jsem někdy hodně blízko úplnému zkolabování, tak mě zachránilo to Vaše "píchání." Nikdy jsem nic podobného nedělala a ani neuměla, teď se ze mě stal "profík" a nadělala jsem už všem přátelům věnce, koule,kytičky,vejce.... Zkrátka: vždycky se těším, že zase cosi nového přijde "z mozkovny". Takže, Janinko, díky moc!!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Doba je rýchla - ľudia sú leniví. Najradšej by instantne do seba nacucali vedomosti, bez potreby vyvinúť väčšiu námahu, ako je klik ukazovákom. O rozhýbaní šedej hmoty mozgovej ani nehovorím.

    OdpovědětVymazat
  14. To musím zdůraznit jsi šikulka a ráda čtu tvoje povídání, bylo by škoda toho nechat, mě bys teda chyběla, já teď nemám moc času psát ale denně si předčítám co napíšete, udělám si kávičku a čtu a čtu a sbírám inspiraci pro moje tvoření...

    OdpovědětVymazat
  15. Jani, nekonči. Byla by to velká škoda. Já "lezu" na tvůj blog skoro každý den a čekám co tu bude novýho. Netrpělivě jsem čekala na zajíčka a dočkala se. A ovečky jako bonus. Mám hotový všechna čtyři zvířátka a doufám, že zvládnu i tato dvě. Jinak jsem podle tvých návodů zhotovila koule, věnečky, zvonečky, hvězdy. Díky za srozumitelný návody. Pokud jde o komentáře, snažím se mírnit, protože jsem strašně ukecaná a nechci být vlezlá.

    OdpovědětVymazat
  16. Jani,tak jsem čekala nějakou krásnou zelenou žabku,ale zatím žádná žabka,ale opět krásné špendlíčkování-jsi prostě šikulka.    Tak a nyní Ti dávám bojový úkol: 100x napíšeš nebudu končit s blogem. Jasně,že nyní jakmile se bude chodit na zahrádky,tak bude méně času,ale věř,že každý článek poctivě přečtu.      krásný víkend a hlavně sluníčkový i v Tvé dušičce.Miluš

    OdpovědětVymazat
  17. Občas se s tímto fenoménem také potýkám. Návštěvnost vysoká, ale komentářů málo.  

    OdpovědětVymazat
  18. Myslím, že jsme na tom všichni stejně. I když já už i málo píšu na blog, nějak mi chybí čas jak na samotné blogování, tak na čtení ostatních blogů. Nechávat komentáře s týdením zpožděním mi přijde hloupé. Navíc, když se k tomu občas odhodlám, protože mě článek vážně dostane, tak se stejně nedočkám reakce autora - kdo ví jestli ten koment vůbec četl.

    OdpovědětVymazat
  19. Jani, myslím, že jsi spoustu lidí inspirovala. Máš perfektní fotonávody, precizní a vypracované. Tvé výrobky jsou opravdu krásné. Ale chápu i ten druhý hlásek, který šveholí, že ti to nic jiného nepřinese.

    OdpovědětVymazat
  20. Za každý komentář jsem samozřejmě rád, ale nevidím nijak podstatnou závislost mezi kvalitou článku a počtem komentářů či návštěvností. Jestli je článek kvalitní, musí vědět především sám autor, kterého by podle mne neměla pozitivní odezva zblbnout a uchlácholit a negativní (případně chybějící) odezva znechutit. Považuji-li něco za dobré, dělám to a věřím tomu: Nepovažuji komentáře ani za slušnost ani za standard, ale vždycky je beru jako bonus, který potěší .

    OdpovědětVymazat
  21. Ač nepíchám a ani neeču dorty, nenechám si žádný tvůj článek utéct. To určitě víš z komentářů

    OdpovědětVymazat
  22. [1]: Děkuji, mně moc krásný nepříjde .

    OdpovědětVymazat
  23. [22]: ad [21]: Ale jsou i návštěvníci, kteří statisticky nezklamou - viz Yuripovidky: http://tlustjoch.blog.cz/1403/dd017#111009866.

    OdpovědětVymazat
  24. [23]:To je fakt, taky jsem si toho všimla! Yuri je věčná nezdolná optimistická trapka.

    OdpovědětVymazat
  25. [23]: Sakra, že bych jí odblokovala, aby mi mohla vkládat komentáře?

    OdpovědětVymazat
  26. [22]: píchej, co se do tebe vejde! a odpočívej rovněž tak

    OdpovědětVymazat
  27. Mě osobně spíše lákají tvé kuchařské články, ruční práce nejsou úplně můj koníček.

    OdpovědětVymazat
  28. [25]:Jasně, to byl jen takový nápad a že jsem to viděla. Taky jsem typ, co spíš rozdává, než prodává, no podle toho to pak vypadá...

    OdpovědětVymazat
  29. Občas mě naštve, že článek, se kterým jsem si hrála pár hodin a považuji ho za dobrý, nemá komentář ani jeden, ale zato nějaký ten oddechový "kec" je komentovaný až až (tedy na mé poměry, samozřejmě). Ale tak už to je - lidé někdy jenom čtou a nekomentují, protože se jim nechce, nebo někdy neví, co by řekli. A někdy nečtou a komentují a to mě štve daleko víc.

    OdpovědětVymazat
  30. Zvolila jsi ten nejlepší všelék na blogové nechutenství.

    OdpovědětVymazat
  31. já se přiznám, jsem ta ostuda, co bleskově nakoukne, jak její nejmilejší žijou, ale už pak v poklusu nestíhá komentovat

    OdpovědětVymazat
  32. Zvířátka jsou moc krásná, mohu se zeptat z čeho děláte třeba ten čumáček na prasátku, uši u zajíce. Filc to zřejmě není.Jinak dle Vašich návodů jsem již vytvořila několik vajíček, také jeden velikonoční věneček a nyní dělám kulatou šperkovnici.

    OdpovědětVymazat
  33. jsem ukecaná, ale jak to mám srozumitelně napsat... proto přepisuju a přepisuju a jsem generace, jak já říkám, odrostlá na kuličkách do důlku, ne na PC, takže s tím trochu zápasím a protože to neumím, tak raději do ničeho nelezu, protože jak říkal můj syn, když jsem na PC začínala:kam to zase vlezlas a proboha JAK na což jsem mu nedokázala odpovědět a to taky nedokázal pochopit a byl ze mě na prášky! takže mi trvalo, než jsem poprvé reagovala na tvoje návody, sbírala jsem odvahu zase někam "vlézt" tím chci říct, že je nás takových možná víc. když jsem hledala návod na patchwork, objevila jsem tvůj blog a tvoje návody mi vyhovují nejvíc, jsou srozumitelné, jasné a vtipné takže piš piš a piš! a já taky občas napíšu, když vím, že ti to neva.

    OdpovědětVymazat
  34. [31]: No, a moc dlouho mi to nevydrželo, už jsem zase vesele zpátky . A děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
  35. Jste šikulka. Kašlete na lidi, kteří Vám berou energii. Zdravím a přeji hodně tvůrčích nápadů. Jana

    OdpovědětVymazat
  36. [36]: Mockrát vám děkuji, snažím se Hezký den, Jana.

    OdpovědětVymazat
  37. Chcela by som sa spýtať ako na tom zajačikovi držia uška. Sú prilepené ? ďakujem a prajem stále veľa chuti do tvorenia

    OdpovědětVymazat
  38. [38]: Ano, ouška jsou přilepená dobrým lepidlem, za nimi mám ještě zapíchnutý špendlík, kterému vykukuje tak 0,3 cm, to aby měla ušiska trochu oporu a nepadala .

    OdpovědětVymazat
  39. Položka "Jméno" nesmí být prázdná.29. září 2017 v 0:39

    Is there a

    OdpovědětVymazat
  40. [40]: Ctrl+C, Ctrl+V - Google translation.

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).