Falešný patchwork - vánoční koule podruhé


Do Vánoc zbývá necelého čtvrt roku, ale pro nás, vánoční tvořily a patlaly, sezóna začíná už teď. Tedy, až na některé výjimky zvané "těžký případ", pro které sezóna nezačíná vůbec, protože je u nich celoroční. Naštěstí patřím do skupiny číslo jedna (takže to, jak jsem píchala vánoční koule měsíc po Vánocích, raději v tichosti přejdu) a tak si v tomto období teď všude po bytě tahám krabici se špendlíky, stuhami, polystyrenovými koulemi a vším tím bordelem okolo. K tomu mi ouška hladí synátora techno koledy z kláves (příprava na letošní vánoční koncert :)) a já píchám a píchám... a první várka koulí na je na světě.

Pro případné duše tvořivé přidávám odkaz na: Falešný patchwork, vánoční koule, návod.





Pro příznivce falešného patchworku přidávám na TUTO stránku všechny mé návody a inspirace na toto téma :).

19 komentářů:

  1. Měla by sis otevřít velkovýrobu!

    OdpovědětVymazat
  2. Krása! Obdivuji tvou trpělivost. A s tím začátkem sezóny máš pravdu - už je třeba začít. Všechno, co zavání jehlami a špendlíky, mě míjí, takže u nás bude sezóna zahájena vůní perníkového koření a následného zdobení.

    OdpovědětVymazat
  3. Perfektní! Vypadá to strašně složitě!

    OdpovědětVymazat
  4. Honem honem postav továrnu, a prodávej Fal-Patch výrobky značky Janikoule. Budeš mít úspěch.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak něco takového jsem seště nikdy neviděla. Je to moc hezké, podobně jsem prostudovala ty tvoje úžasný návody na koule i na vejce a naplno jsem pochopila kouzlo tvýho píchání. Asi si taky vyzkouším zapíchat si...   

    OdpovědětVymazat
  6. Vánoce ne, vánoce ještě ne!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, to se to krásně kouká - a už hlásím, že také píchám, i věnec jsem zkusila :) jen bez toho náprstku to vážně nejde Až budu hotová, tak se pochlubím

    OdpovědětVymazat
  8. [1]: Ó ne, děkuji, prsty mám jen jedny !

    OdpovědětVymazat
  9. Nádhera. Jelikož velikonoční vajíčka měla na výstavce úspěch, chci zkusit i koule. Bohužel, zatím jsem nenatrefila na ty polystyrénové. Ale jak píšeš, do vánoc daleko, tak snad ještě budou.

    OdpovědětVymazat
  10. Uz teraz? No teda, ty si asi do vianocneho tvorenia poriadne zahryznuta . Je to nadherne. Musi to stat, ale velmi vela casu, ze?

    OdpovědětVymazat
  11. krásné.. ale už vánoce? :O :)

    OdpovědětVymazat
  12. [13]: Děkuji ti , u nás je mají v papíráku i galanterii celoročně, takže naštěstí s nedodstatkem materiálu nemám problém.

    OdpovědětVymazat
  13. Jani, krááása! Já už mám nakoupené tři široké stuhy a zítra vyzvedávám koule tady u nás v obchodě (paní prodavačka mi je objednávala), ty sice nejsou a priori na patchwork, ale konečně to asi zkusím. Mám i krátké špendlíky pořízený, tak to by bylo, aby nebylo! (no a kdyby nebylo, tak aspoň vím, kde objednám)

    OdpovědětVymazat
  14. [17]: Díky ty, už s tou koupí jsi šikulka , mně zase špendlíky i koule už došly .

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).