Procházka s Procházkovou :)


Ačkoliv sníh z hloubi duše nesnáším, musím uznat, že bílý kabátek (nebo spíš kožich) našemu parku opravdu sluší. Což ale ani v nejmenším nijak nemění mé tajné přání, a sice to, aby přišla avizovaná obleva a ten sajrajt co nejdříve roztál... :)









14 komentářů:

  1. Sníh? Kousek bych si půjčila, u nás se nic nenajde... Jinak hezké fotky ^^

    OdpovědětVymazat
  2. Janinko, to jsou nádherné obrázky. Konečně dejchla ta správná zimní atmosféra. Takový sajrajt bych brala asi do pátého ledna, a pak by mohlo být jaro...

    OdpovědětVymazat
  3. aha ju! Ona nema rada sneh rychlo ju zgulovat treba ale zas uznaj, ze neni nad to, ked su biele vianoce a v ociach deticiek svietia iskricky radosti, ked sa mozu do vole vnom vyvalat a ponachladat

    OdpovědětVymazat
  4. Poezie.. toho jestli se tu na jihu letos dočkám..

    OdpovědětVymazat
  5. Ano... také sníh nemusím. Musím se ale přiznat, že tentokrát mi tak nějak chyběl... konečně se trochu ukázal ;) (Ale ano, obleva by nevadila! )

    OdpovědětVymazat
  6. [2]: Já sníh měla vždycky docela ráda, ale od té doby, co mám děti a musím tlačit kočárek skrz metrové závěje, ho fakt nesnáším :).

    OdpovědětVymazat
  7. Super, v Jizerkách už je sníh.. to by byla ale zvláštní zima, kdyby to k vám nedorazilo. V lednu bych tam ráda jela na běžky Ale tobě přeju, ať toho v ulicích moc není.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji, tobě taky přeji šťastné a veselé

    OdpovědětVymazat
  9. No tedy, u vás už je tolik sněhu! U nás se už sníh sice také ukázal, ale bohužel ihned roztál.. Já tedy sníh miluji, i když takové ty břečky také nemám ráda.. Ale na zasněženou krajinu se moc ráda dívám, je to kouzelné

    OdpovědětVymazat
  10. [9]: Děkuji :). Tady to jen tak neroztaje, jen přijeď!

    OdpovědětVymazat
  11. [8]: Manžel se mi strašně divil, proč odmítám v zimě jezdit s kočárem a raději děti tahám ve vaku. Divil se jen do té doby, než zkusil s tím kočárem dojet do centra a zpět. Od té doby z něj byla taky indiánská babička :).

    OdpovědětVymazat
  12. [13]: Taky jsem s oba kluky odnosila na bříšku, jinak to prostě v zimě nešlo :).

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).