Čokoškové omalovánky :)


Stejně, jako o minulých prázdninách, jsem se i letos rozhodla zahrát si roli barmanky v Mléčném baru. Za tuto soutěž jsem milé Mami neskonale vděčná, neboť následující dvouměsíční prázdninová ponorka s mým skoro třeťákem nebude tak šílená, má loňská zkušenost to jen potvrzuje. Když budu moci dítko zavalit úkoly (ono totiž v této soutěži platí jeden den - jeden úkol), nebude mít tolik času vymýšlet kraviny, kvůli kterým mi občas téměř tečou nervy. Minulý rok jsme si soutěž náramně užili a letos, když bude moci pomáhat i ten mrňous dvouletý, bude to teprve zábava :).
Takže moji milí, připravte se na další megaprázdninovou várku článků (pokud tedy budeme stíhat) a stejně jako loni se můžete kochat, chválit, zírat, nadávat, slintat, kritizovat, komentovat, ignorovat, inspirovat a tak dál a tak dál, hurá lemra, ať žije léto!

Za barem II #1: Omalovánka - Čokoláda
Zadání prvního kola najdete na stránkách Mléčného baru ZDE :).

Výtvory mého dítka :)


Pro vás, kteří máte hokej v tom, co že to vlastně je na obrázku - může to vypadat všelijak, ale prosím pěkně, výjev představuje čokoládové Kinder vajíčko, ze kterého vypadává na ruku plastový obal s překvapením. Povšimněte si dokonale odstínovaného rozfázování padání překvápka... :)


A můj čokovýtvor :)

8 komentářů:

  1. Na tom prvním se kromě omalovávání dají hrát i piškvorky.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za hromadnou účast a milé hodnocení soutěže. Omalovánky jsou super. My si je na oplátku vytiskneme a vymalujeme. Ještě jednou díky báječná Janinko a spol.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky moc pěkný blog. Kdyby jste někdo chtěli na mém blogu je bleskovka a volná místa jsou už jen 4.

    OdpovědětVymazat
  4. Vy jste jedna krev, nebo jedna tužka!

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).