Odhalení


Je to něco málo přes rok, co jsem se stala součástí blogového světa. Rozhodla jsem se proto pro malé odhalení. Už je načase, aby mí příznivci získali představu, jak "asi" vypadám...
První foto je staré 2,5 roku. To druhé je včerejší. Porovnejte sami, můj názor je, že zraju jako víno, čím starší, tím lepší :).

Autor: Míša, 4,5 roku


Autor: Míša , 7 let


24 komentářů:

  1. z prveho som bola chvilku v rozpakoch, ale na oboch ti to moc pristane vydim ze mi u teba vyrasta konkurencia, pochval za mna malych umelcov

    OdpovědětVymazat
  2. oprava - maleho umelca.. ach jaj, trosku som nepozorne pozerala..

    OdpovědětVymazat
  3. Janinko, oba portréty jsou senzační. Michálek ti na prvním udělal i prsa, asi aby se poznalo, že seš holka, když nemáš vlasy a ten druhý už je takřka dokonalý. Tady už tě vidím, jak na fotce.   

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to. Krásné brejličky, musím pochválit. Chválím i umělce malovat maminku, či jinou příbuzenskou osobu je velice těžké (doufám, že jsem se teď s tou příbuzenskou vazbou trefila)

    OdpovědětVymazat
  5. kreslí podobným stylem jak já

    OdpovědětVymazat
  6. To mě pobavilo Mám mnoho takových obrázků od mých třech synů ( od vnoučka mám roboty, rakety, dinosaury, domečky a sluníčka ) a vždycky mě nejvíc zarmoutilo, když jsem se na nich neusmívala. Ty se usmíváš, to je super! A malý šikula je fakt šikula! Zdravím též

    OdpovědětVymazat
  7. Ooops, zapomněla jsem napsat, že je to od synka. Chválu mrňousovi vyřídím, určitě ho to potěší, protože o něm paní učitelka ve škole říká, že takový dítě ještě nikdy neučila. Je prý chytrý, hodný, ale ta výtvarka... No co, v životě jsou důležitější věci...

    OdpovědětVymazat
  8.    Tedy, to jsem se docela pobavila. Ale je vidět, že jsi veselá, usměvavá maminka - a tak to má být

    OdpovědětVymazat
  9. Senzační portréty, je vidět, že smysl pro humor tě neopustil a to je dobře...

    OdpovědětVymazat
  10. [9]:[10]: Děkuji, bez legrace bych tady na tom světě asi nepřežila...

    OdpovědětVymazat
  11. Je zajímavé, že tě pořád maluje jako chlapa. Jsi si opravdu jistá svým pohlavím. Nejsi nakonec nějakej přešitej tranďák?   

    OdpovědětVymazat
  12. [12]: Copak můžu za to, jak vypadám??

    OdpovědětVymazat
  13. Dokonalé, nechybí žádný detail.

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné obrázky, Míša je šikula!

    OdpovědětVymazat
  15. Ten posun, z pastelek (nebo fixů) na tužku je senzační, velký pokrok Pochval i za mě šikovného umělce

    OdpovědětVymazat
  16. Jani, prosím Tě, co to máš na prvním obrázku za super ohoz?

    OdpovědětVymazat
  17. [22]: To je, prosím pěkně, takové speciální větrací tričko. Velice praktické při kojení, když je venku horko nebo když je poblíž polovičák, co mně neustále osahává .

    OdpovědětVymazat
  18. Měla bych si zase říct o namalování, jestli jsem se posunula od té poslední veliké bramborovité hlavy! Je fakt, že holky kreslí jinak - u nás ve 4,5 letech jedou všelijaké barvami hýřící psychodelické princezny s rozesmátými slunky všude kolem, snad se k nim nikdy nedostane dětskej psycholog!

    OdpovědětVymazat
  19. [24]: To jo, vidím to i ve školce, holky jsou prostě na tohle asi šikovnější, stačí se kouknout na nástěnku a přesně vím, která bije .

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).