Nebuďte lamy...


...aneb dáváte WC blok na toaletu správně? 




Výsledek gůglení ZDE...





74 komentářů:

  1. Tak zrovna na toto téma mi asi předevčírem vyskočil příspěvek. Je fakt, že jsem to dala podle toho návodu, ona je tam taková přísavka a krásně se to k tomu vnitřku mísy vcucne :D :D Asi to je nakonec jedno, jak to na ten záchod naaranžuji, hlavně když to plní svou funkci :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nikdy WC blok s přísavkou neměla, takže jsem byla zvyklá dávat to tak, jak je to v návodu. Video mě fakt zaskočilo :D.

      Vymazat
  2. Teda, tak to jsem fakt netušila, jsem taky lama.-)))) Asi bych měla více pozornosti věnovat obrázkům a pokynům s návodem k použití, i když jsou tak maličké a prd na to vidím:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za rozšíření obzorů...:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Potřeboval bych verzi pro kadibudky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolíček na nos, plácačku na mouchy, gumáky a pořádnou lopatu :D.

      Vymazat
  5. Zlatý suchý záchody, tam máš jiné starosti. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kadibudku mám spojenou s létem, babičkou, vesnicí... Nechávala jsem si otevřené dveře a ten pohled na sluncem zalité pole obilí mi z hlavy už nikdo nikdy nevymaže :).

      Vymazat
    2. Janinko, z odpovědi pro Tlustjocha vidím, že se vyznáš. Jsi znalec. Jiřina z N.

      Vymazat
    3. Jiřinko, kadibudka je neodmyslitelná součást mého dětství, věnovala jsem jí dokonce kdysi celý článek :D - https://moje-nova-mozkovna.blogspot.com/search?q=kadibudka.

      Vymazat
  6. Panejo, na jaké planetě to žiju, když mě tohle zásadní téma úplně minulo? :-D Ještěže podobné vychytávky už nějaký ten rok nepoužívám :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, to jsem z toho jelen ! A lama teda taky...Zdraví Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, nebuď smutná, taky jsem lama a co se týče WC bloků, hodlám jí zůstat i po shlédnutí poučného videa.
    A nejen u WC bloků, ale i v jiných oblastech. Protože poučných videí na likvidaci lam koluje po internetu obrovské množství. Až se jedna lama diví, jak vůbec mohla do dnešních dnů přežít, když všechno dělá blbě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, tak já teda nebudu :). Občas, když na mě někdy vykouknou všelijaká poučná videa a články, si říkám úplně stejně, jako ty, jak je možné, že ještě žiju :D.

      Vymazat
  9. Úžasný komiks :-)

    Mám to vyřešené - WC blok nedávám. Ale jinak bych patřila k lamám taky a nejspíš ani zhlédnutí videa by mě nepředělalo :-)

    OdpovědětVymazat
  10. A víš že mě to video taky zaujalo? :D Dokonce jsem byla lama a zkusila to, co to udělá. V jeden moment mi tam ty kuličky opravdu i držely, ale měla jsem od toho gelu tak zaprasené ruce, že jsem se na to vybodla a byla nakonec jako Jana. Tedy normální :D Kuličkovač do wc je zavěšen už zase přes okraj mísy a celé to video mi může být ukradené.

    Ale všechny palce hore za tento článek, všechn ty bezvadný návodný obrázky a závěr, který mě fakt rozchechtal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušela jsem taky a když jsem viděla, co za sajrajt s tím leze ven při vyndávání, udělalo se mi mdlo :).
      Díky moc, jsem ráda, že jsi se v této blbé době alespoň trochu pobavila :).

      Vymazat
  11. Video jsem se neodvážil pustit. S podetnutím některých pilířů, na kterých doposud stál můj svět, bych se asi nedokázal vyrovnat :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fandím ti a rozumím, ženy jsou v tomhle zkrátka zvědavější :D.

      Vymazat
  12. Tak to je zvláštní.
    Pokud to jde oběma způsoby, není co řešit. U nás se, ale asi zůstane u toho, který máme do nynějška.

    OdpovědětVymazat
  13. Tak tohle byl učiněný komiks. Velmi vtipně podané "závažné" téma. Budu tedy muset zapátrat po videu, abych byla v obraze. :D
    A tenhle WC blok mám taky nejraději, právě pro tu jednoduchost používání. Ale měla jsem moc ráda i takové ty gelové hvězdičky, co se vymáčkly z tuby, to bylo vyloženě kreativní, hned jsem si připadala jak umělec. Jenže při našem provozu by ty tuby musely vyrábět v metrové velikosti, aby to vůbec stálo za to. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti mnohokrát :), video je jako odkaz nad komiksovým políčkem s přeškrtnutou lamou :D.
      Vymačkávací gel ve tvaru hvězdiček, to by bylo něco pro mě! A kdyby byl třeba ve tmě fosforeskující, ani bych si nemusela večer rozsvěcet! :D

      Vymazat
  14. Tak to je pro mne novinka. Prostě to na WC dám tak, aby to drželo, návod jsem asi kdysi získala při rozbalení WCbloku a dál o tom nepřemýšlím :-)))))))))))).
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě taky a dobře děláš, proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že jo :), takhle na mě ta poučná videa někdy působí :D.

      Vymazat
  15. To je pro novinka, že pod okrajem je záchytná hrana. Díky za informaci, protože shora to překáží prkénku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona to není tak úplně hrana, jako dutina, do které to nacpeš, ale žádná sláva to není. I když je pravda, že když to vadí prkénku, proč ne :).

      Vymazat
  16. Za prvé, jsem lama, okamžitě po shlédnutí videa na fb jsem to šla vyzkoušet. Za druhé, samozřejmě že mi to nešlo a tak jsem se na to vykvákla, a za třetí neskutečně mne tvůj komiksový návod jak nebýt lama opravdu hodně pobavil a tleskám a tleskám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako správná lama jsem to zkusila taky s naprosto stejným výsledkem, jakého jsi dosáhla ty :D. A převeliké díky ti posílám! :)

      Vymazat
    2. Tak bacha! Dneska v práci jsem vzala blok kterej prostě neseděl a neseděl a neseděl, otočila jak ve videu, udělalo to cvak! A zapadnul tam jedna báseň.... Prostě jsou mísy a jsou mísy.....

      Vymazat
    3. Ty jsi vytrvalá, smekám! :)

      Vymazat
    4. Já prostě když vidím nějaký návod, a to na cokoli, tak to chci vyzkoušet. A nedám si pokoj dokud to nejde. Jak momentálně s nehty, tak to bylo i s tím blokem. Doma to samý, dávala jsem nový, a zapadl stejně krásně jak ten v práci. A drží. Chce to grif, a je to záležitost dvou vteřin. ;-)

      Vymazat
    5. Tak mi někdy musíš dát lekce, dnes jsem zkoušela znovu a fakt ne 😀.

      Vymazat
    6. Tedy teď jsem o tobě ztratila iluze, respektive o tvojí neskutečné šikovnosti. Vždyť-je-to-tak-jednoduché! Ale.... jak říkám, je mísa a je mísa. Ta co máme doma a ta co je v práci mají strašně široký ten rantl kolem, normálně tam ten blok visí úplně na kousíčku a když se splachuje, tak ho kolikrát lovím z mísy. Tímhle způsobem to tam krásně zacvakne a drží....

      Vymazat
    7. Tak to budu muset zase něco upatlat, abych si tvou náklonnost zase přitáhla :D. Hele, to bude asi tím, že máme doma fakt malej záchůdek s úzkými okraji, tenkrát jsme ho pořizovali hlavně kvůli prostoru, tak proto to tam ten bloček asi nejde :D.

      Vymazat
  17. WC blok nepoužívám od té doby, co mi spadnul do mísy, zapříčil se v odpadu tak šikovně, že jsme museli volat instalatéra (takže super lama!). Máme tady gel v dispenseru /dávkovači/ který se přilípne rovnou na mísu. Bohužel nemohu posloužit videem, ale doufám že jste pochopili...
    Jinak velmi vtipně podaný článek :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem zaklekla k míse, vyhrnula rukáv a hrabala se a hrabala se, až jsem ho ze zatáčky vytáhla, trocha trpělivosti a zase jsem ušetřila :)))

      Vymazat
    2. Růženko, naprosto chápu, když mám špatnou zkušenost, tak se toho pro příště taky vyvaruji. Třeba od té doby, co jsem měla kolaps, nemůžu zelenou papriku, protože se mi to stalo chvíli po tom. A vysvětluj mozku, že za to ta paprika fakt nemohla :D.

      Vymazat
    3. Blondýnko, do hrdla mísy jsem sahala jen jednou, ale kvůli WC bloku to nebylo. Záchod se nám ucpal kvůli jiné nadílce :D.

      Vymazat
  18. Takže se hlásím do stáda ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítej, Evi, to se nám ten klub ale pěkně rozrůstá! :D

      Vymazat
  19. Jani, i já se hlásím do stáda lam. Očividně tam i zůstanu. 🤣😂🤣
    Dcera po té, co lovila kuličky z odpadu, používá takové kytičky s dávkovačem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tebe srdečně vítám, Alenko! :D
      Ke kytičkám jsem se ještě nedopracovala, ale po vícero podobných komentářích se po nich možná začnu i poohlížet :).

      Vymazat
  20. Miluju tady číst ty komentáře..!!!

    OdpovědětVymazat
  21. Také jsem to video někde zahlédla, ale budu dál lama. ;-)

    OdpovědětVymazat
  22. Nuž, my taketo vychutnávky doma nepouzivame lebo však eko bio ale v praci to mame. No nie som to ja ktora sa s tým ondí ale veduca takze neriešim ci správne alebo nie 🙈. Ale zasmiala som sa 😁😁

    OdpovědětVymazat
  23. Tak to jsem opravdu netušila :D. Máme to přesně tak, jako ty a jak je na návodu :D Takže lamy jsou asi autorky videa :D
    Leník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Autorka videa má hezké nehty, hned mě napadlo, že by se tím dal hezky seškrábat ten binec z pod okraje mísy :D.

      Vymazat
    2. To je fakt :D určitě by to šlo dobře :D!
      Leník

      Vymazat
  24. Tak to je v prdeli !
    Zase to dělám špatně, dělala jsem průzkum ... my všichni to děláme špatně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Blondýnko, i tebe vítám v lamím klubu, za dva dny se nás v něm sešlo docela dost :D.

      Vymazat
  25. To bylo teda uhozený video. Jsem lama jak bič....

    OdpovědětVymazat
  26. Dámy prominou, ale fakt je nutné užívat něco takového? Zbytečná chemie + kus toho plastu. My žijeme bez wc bloku. Ale pobavila jsem při čtení tohoto příspěvku, to tedy ano. A z množství komentářů vidím, že je to téma více než žhavé. Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doma se snažíme žít ekologicky, tak mi snad bude tento drobný úlet ve formě WC bloku odpuštěn :).
      Jsem ráda, že článek pobavil :).

      Vymazat
  27. Jsem lama, dáváme to normálně přes mísu a dokonce na druhé straně máme světýlko, které mění barvy, je to na čidlo a samo vypíná. Dala jsem to kvůli vnukům, moc se jim to líbí a chodí sami na záchod a klidně se potmě zavřou. Dala jsem jim i domů, ale už prý jim to nesvítí-asi baterie vysvícená, to chce vyměnit. Pokud ale je světlo, nerozsvítí se to. Stejně to prý mám kvůli sobě říká muž. Když to nechci nechat svítit, bliknu vypínačem a hned to zhasne. Stejně to používám jen v noci případně, aspoň se nezapomene zhasnout. Vracím se prý do dětských let - já z nich asi nevyšla..☺.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světýlko, to je mi vynález, o tom jsem ještě neslyšela! :) Taky jsem z dětských let ještě nevyšla a doufám, že tomu ani tak nebude, ta hravost mě baví a u tebe se mi líbí dvojnásob :).

      Vymazat
  28. :D :D ženy jsme prostě lamy a děláme dle svého uvážení. :D
    To video mě fakticky pobavilo, to prostě někdo zabil. :D :D

    OdpovědětVymazat
  29. velice kvalitní a neotřelý článek :D :D

    OdpovědětVymazat
  30. Kdysi jsme asi wc blok používali, když jsem byla malá, ale od té doby, co už s rodiči nebydlím, jsem ho nikdy nepoužívala. Připadá mi to zbytečné. Většinou na úklid používám jen sodu a ocet.

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).