Mikuláš, anděl a čert po špendlíkovsku


Bordel tvořící skříň jásá a já s ní, podle předsevzetí úspěšně pokračuji ve snižování stavu materiálu v ní ukrytého. K dnešnímu dni rapidně ubylo špendlíků, stuh i polystyrenových nesmyslů. Aby tomu tak bylo i nadále, mám zákaz vstupu do galanterie a k tvoření využívám jakoukoliv záminku, Halloweenem počínaje a Mikulášem konče. Ten zmíněný poslední přišel na řadu dnes a ano, kaju se, vím že inspirace přichází pozdě, ale můžu já za to, že my nemůžeme mít normální angínu, kdy vás jen bolí v krku? Že nás bolí hlava, v uších, břicho, zvracíme, máme zácpu, rýmu, zimnici, čtyřicítky a dech voňavý jako hromada hnoje? Tedy, přesněji řečeno, on je stižen chorobou jen druhorozený, ale užíváme si to náramně oba.

A teď už k samotným výtvorům. Pod mýma očima se skví dva žoky, před kterými by zbledly závistí i pytle s moukou, pravděpodobně nevyspání tak způsobilo, že Mikuláš je zjevu francouzského svůdníka z řad církve z dob Ludvíka XIV, čert vypadá jako úchyl s bradkou a anděl se transformoval do laciné nafukovací panny. Jo, jde to se mnou z kopce, ale radost snad drobotině udělají i tak a spojovat si to se svůdníkem, úchylem nebo nafukovací pannou nebudou. Doufám.




Pro příznivce falešného patchworku přidávám na TUTO stránku všechny mé návody a inspirace na toto téma :).

22 komentářů:

  1. Nádherní jsou- všichni tři, ale to je tak vlastně vždycky když něco vytvoříte.Jste šikulka!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Parádně vymyšleno, moc hezky uděláno. Působí to však víc komicky než strašidelně a to je dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Pro dětičky moc hezké. Líbí se mi výrazy v tvářích.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě spíš čert připomíná kardinála Richelieu Jsou fakt povedení všichni tři!

    OdpovědětVymazat
  5. Přemýšlím, jak asi musí celoročně váš interiér vypadat a jak se mění, neustále. U nás skoro ani není poznat, že je advent, na stole místo věnce máme svíčku a vánoční hvězdu (kytku). Jo a na vrátka jsme pověsili věnec, ale spadl, takže nic.

    OdpovědětVymazat
  6. Angína - neangína . Tvoje deti majú super mamu!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Dobré a veselé. Tuhle mikulášskou sestavu bych doma snesl

    OdpovědětVymazat
  8. [1]:[2]:[4]: Moc vám děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou boží všichni tři, ale ten čertík má takový uličnický kukuč. Dětoi musely být nadšené     

    OdpovědětVymazat
  10. [10]: Mockrát ti děkuji, chudobko .

    OdpovědětVymazat
  11. A já si říkal, že tu zase nějakou dobu nebylo nic upíchaného. Všechno to jsou sympaťáci, ale anděl působí nejpřívětivěji a tak to má být. Moc pěkné, ostatně jako vždy.

    OdpovědětVymazat
  12. Paráda, Janinko, přes ty nehorázné zdravotní příznaky jsi dokázala vypíchnout tři parádní ksichtíky. Ale v mých očích vede jasně čert, nejen výrazně černo-červený, ale též s roztomile šibalským výrazem.     

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to prrrr, já bych řekla, že jsou to všichni fešáci a ty jsi naprosto skvělá, že jsi je takhle pěkně vymazlila - mmj nafukovací andulu máme doma jako tvůj anděl rozhodně nevypadá

    OdpovědětVymazat
  14. Je mi líto druhorozeného, že se ho nemoc snaží prověřit ze všech stran. Řekla bych, že nemoci sílí zatímco my slábneme. Naše imunita dostává na frak

    OdpovědětVymazat
  15. [17]: Děkuji ti , já to polovičákovi vyřídila, tak prý příště něco vykoumá, myslím, že to bude stát za to .

    OdpovědětVymazat
  16. [18]: Stonání dětí je to nejhorší, protože člověk je bezmocnej, aspoň já se tak cítím, když nemůžu pomoct holkám. Pravda, sám člověk má dojem, že vydrží všechno, ale nemoc dítěte je k nevydržení.

    OdpovědětVymazat
  17. [19]: Mám to úplně stejně, člověk by to vzal nejraději všechno na sebe, hlavně aby se dětem ulevilo, ale takhle smýšlí asi většina rodičů. A to znamená, že svět ještě není tak úplně v řiti .

    OdpovědětVymazat
  18. Ti.. jsou... dokonalí! :) To je ta správná výzdoba!

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).