ZOO


Dnes neobvykle beze slov. Někdy zkrátka nejsou třeba, aneb jak praví mé oblíbené moudro "Nemáš-li k tomu co říct, drž raději hubu". A tak jdu s vědomím, že do ZOO hned tak zase nepůjdu, držet hubu a potichu hloubat nad smyslem takového zvířecího (ne)života.







42 komentářů:

  1. Všechno pěkný až na ten zelenej hnus vomotanej okolo větve ..... blé. To už ten chamík je o dost milejší a roztomilejší

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, tak koukám naladěné jsme tak nějak podobně... Bezmoc na mě čumí ze všeho, na co se podívám. Smutek z toho, že jsem jen takový kus prachu, který nemá sílu pohnout tím kolosem, který je veden tak nějak bezohledně klikou krátkozrakých bezcharakterních idiotů... Do cirkusu i do ZOO jsem začala chodit až po té, co jsem vyprodukovala Outěžku. Měla jsem dlouhé období, kdy jsem nechtěla ani jedno ani druhé podporovat... Nyní to beru tak, že nechci o utvoření si vlastního názoru na věc ochuzovat svého potomka. Třeba to mým dětem jednou bude u prdele, co se děje se světem a jejich planetou... A třeba v nich zanechám zrníčko té úcty k životu...

    OdpovědětVymazat
  3. Mimochodem, Hanbalánek zase říká: Není hanba mlčet, když není co říct.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten chameleon je super. Tváří se jako nasranej člověk.

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: Ten je náhodou nejhezčí. Já jsem kdysi choval hady a jsou to moc roztomilí mazlíci.   

    OdpovědětVymazat
  6. [7]:Pro mne to jsou noční můry jak vyšitý a nesnáším je, ne, ne, ne.....

    OdpovědětVymazat
  7. [9]: Stále je na místě mne považovat za hysterickou zaostalou primitivní slepici, když si stojím za názorem, že s černou lůzou přichází válka? A znám lidi, kteří je vítají, mažou jim bagety, podávají horký čaj a brečí nad jejich těžkým osudem! Nad těmi, kteří si neváží vlastní země a tak jim bude úplně u prdele, že zničí naše země, naši historii, kulturu... umění... Když mi tu zprávu v noci Hanbalánek šeptal do ouška, rozklepala jsem se - vzteky a strachy! Vztek nad tou bezbřehou blbostí humánně smýšlejících idiotů. Vztek, že jsem jenom ta nejmenší figurka v kolosu, která s nemůže bránit, musí žít v tom, co jí uchystá někdo, s kým tato figurka nesouhlasí... Masové vymývání hlav! Vopovažte se vymejvat palice mých dětí! Mám vztek a strach. Na druhou stranu čekám, až se to rozjede pořádně, protože včerejší vraždění pro ubohou víru byl jenom začátek. A doufám, že Angela to odnese osobně, když uvrhla miliony lidí do takového nebezpečí svojí potrhlou politikou. Blbá bezdětná německá kráva! O co takový starý píče může jít? Ta nemá co ztratit! Ale bohužel ona a jí podobní ovlivňují životy lidí, kteří mají život a svůj domov rádi. Jak jí a jí podobným může tohle všechno jenom tak projít? Jak?

    OdpovědětVymazat
  8. [10]: Když jsem se to ráno dozvěděla, rozklepala jsem se úplně stejně, hlavně ale strachy. Německo je strašně moc blízko a svým přístupem k uprchlíkům si sere do kalhot stejně, jako Francie. Snad jen s tím rozdílem, že se necpe do války v Sýrii.

    OdpovědětVymazat
  9. [10]: Je to bohužel tak, že se začíná dít to, před čím rozumní lidé už dlouhé měsíce varovali, zatímco vlastizrádní evropští politici to naprosto ignorovali a idiotští sluníčkáři jim k tomu ještě tleskali.

    OdpovědětVymazat
  10. [11]: Já se bohužel obávám, že si na podobné zprávy budeme muzet zvyknout, když nám evropští politici přímo před našima očima do Evropy propašovali tisíce islámských fanatiků.

    OdpovědětVymazat
  11. [8]: Noční můry vypadají trochu jinak. Nosí na hlavě turban a přes rameno kalašnikova. Zlatí hadi i veškerá zeměplazí havěť.

    OdpovědětVymazat
  12. Je to všechno prapodivná hra, protože důsledky musely být jasné každému, i tomu nejsluníčkověji naladěnému idiotovi! A nebo ne? Nebo opravdu existují ti, co té humánnosti věří? Humánnost ano, ale je důležité volit, vůči komu...

    OdpovědětVymazat
  13. [13]: Já si ale nechci zvyknout, jen nevím, jestli se s tím vůbec něco dá dělat.

    OdpovědětVymazat
  14. Krása liberecká, byli jsme tam z kraje ledna a bylo to parádní. Sice třeba takové žirafy jsme neviděli, ovšem toho mazla chlupatýho bílýho, toho jsme si užili dosytosti.

    OdpovědětVymazat
  15. Až teď čtu zpětně všechny předchozí komentáře, které se zoo přímo až tak nesouvisí a je mi smutno stejně jako Tobě i ostatním. Stejnej strašák, stejná bezmoc, stejnej vztek, stejně na hovno. Nesleduji ze zásady zprávy, protože těch blbých je tisíckrát víc než dobrých, ale to, co se děje teď, prostě ignorovat a nesledovat nejde. Je to tak blízko ...

    OdpovědětVymazat
  16. [17]: Jo jo, je tam krásně, obzvláště na jaře, když to všechno kvete a voní. Jen těch zvířátek mi je občas líto.

    OdpovědětVymazat
  17. [16]: Asi tě nepotěším, ale v dlouhodobém horizontu se s tím nedá dělat nic. Naše euroatlantická civilizace postavená na křesťanských základech totiž po zhruba 1400 letech své existence dosáhla vývojového vrcholu, začíná degenerovat a především se přestala rozmnožovat. Tudíž nás čeká zánik, stejně jako všechny předešlé civilizace, sumerskou říší počínaje, přes starověký Egypt až po Římskou říši. Následně budeme stejně jako ty předešlé civilizace nahrazeni "barbary" a lidstvo se vývojově ocitne o několik set let nazpátek. Aby se zase mohlo začít rozvíjet. To je prostě takový neustálý a zákonitý koloběh.

    OdpovědětVymazat
  18. Boží. Slova nejsou třeba, fotky úsměv vykouzlily.

    OdpovědětVymazat
  19. Taky tomu moc neholduji, ale vím, že některé druhy zachrání jen takto, jinak by vymřeli.

    OdpovědětVymazat
  20. Fotečky jsou krásné. Ale rozumím ti, taky mi ty klece nedělají dobře.

    OdpovědětVymazat
  21. ...v ZOO jsem nebyl ani nepamatuju...docela bych si vyrazil cvakat zvířátka. Pěkné fotky. Poslední je opravdu roztomilá, jenom škoda toho poškrábaného skla.

    OdpovědětVymazat
  22. [28]: Díky , mně je spíš škoda toho zvířete za sklem, než toho skla.

    OdpovědětVymazat
  23. Ta posledni fotka vypada jako kdyby si to opravdu uzival :)

    OdpovědětVymazat
  24. Moc hezké fotky, ale zvířátka v kleci, to je smutný pohled. Ještě víc mi vadí cirkus - vidět krále zvířat jak musí skákat podle nějakého pitomce s bičem mě značně deprimuje (a co teprve to zvíře )

    OdpovědětVymazat
  25. jooooj malý tygrík je roztomilý... :) :) normálne ňuňavá mačička, ktorá si prosí nejedno pohladenie a pomojkanie :) aaach. Takú by som chcela mať doma .... a gorila patrí tiež k mojim top zvieratkám, ktoré musím vidieť, keď idem do ZOO. Je to určite utrpenie, že sú zavreté, ale takto sa niektoré zachránili pred vymretím si myslím. V každom prípade mám rada ZOO, cítim sa medzi zvieratkami ozaj dobre. :) a nakoniec chcem ešte vzdať hold fotografiám ako takým. Krásne sú všetky! :)

    OdpovědětVymazat
  26. [10]:To ses pořádně rozjela, Nartayo, ale musím říct, že souhlasím s každým tvým slovem. Líp bych to zřejmě neřekla, snad jedině podobně...

    OdpovědětVymazat
  27. [32]:Ten pitomec musí mít bič, protože musí ukázat, že v této smečce je on ten alfa samec. Ale počítám, že tím bičem nebičuje to nebohé zvíře, ale spíš jím práská nad hlavou, což je doprovodný zvuk, který zvíře odkazuje do určité pozice. A vzhledem k tomu, že i mezi lidmi panují podobné vztahy, tak mě to až tak nedere. Oni v těch cirkusech se o svý zvířata totiž starají, kdežto nějaký připitomělý  manažer člověka z práce vyhodí třeba po desíti letech, bez ohledu, co ten člověk pro firmu udělal.

    OdpovědětVymazat
  28. [37]:Jasně Já jen, že brácha zná chlápka, co vlastní nějaký cirkus, dokonce jde o známé jméno a bavil se s tím chlápkem a oni si ty svý zvířátka opravdu hýčkají, nebo přinejmenším se o ně dobře starají a mám dojem, že i přestárlá zvířata nechávají dožít. Já bych to tak nehrotila, pokud zvíře není očividně týrané nebo podvyživené, tak si nemyslím, že by bylo nějak ztrápené.

    OdpovědětVymazat
  29. [38]: No páni, je fajn mít okolo někoho, kdo o tom má nějaké povědomí, díky za rozšíření obzorů!

    OdpovědětVymazat
  30. [16]: Polovičákovi palec nahoru! Je dobrej!   

    OdpovědětVymazat
  31. [39]: O té knížce budu asi psát v mé luxusní padesátibodové výzvě, a budu ofocovat i ukázky, takže se můžeš mrknout... dám vědět. Teda, kdyby tě to zajímalo, samozřejmě   

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).