Plody korálkové terapie


Když jsem naposledy psala o mé staro-nové korálkové lásce, netušila jsem, jak moc silná je a jak moc mě chytne. Jak jinak si vysvětlit, že jsem za celou tu dobu nevytvořila nic jiného, než náušnice a to v množství větším, než velkém? Tohle asi dokáže jen beznadějně zamilovaný blázen. Nebo ten, koho přestaly bavit diamanty v uších :).

Tvoření šlo krásně od ruky, o to horší bylo výsledky zdokumentovat. Fíkus se zdál být ideálním modelem, ale jen do chvíle, kdy jsem na něj navěsila čtvrtinu náušnic a zjistila, že další se tam už prostě nevejdou...


Záclona se zjevila jako nouzovka, u které jsem se sice při západu sluníčka krásně ohřála a nabila energií, nicméně výsledek stál za starou bačkoru.



A tak jsem skončila u osvědčených porcelánových misek. Teď už jen vymyslet, koho jejich obsahem podaruju :).



37 komentářů:

  1. Páni, Janinko, ty ses pořádně rozjela. Co s tím budeš dělat?

    OdpovědětVymazat
  2. Pane jo, kam se na tebe hrabe velkovýroba Krásné

    OdpovědětVymazat
  3. Tý brďo, tys to rozjela! Ale jsou krásné, jen co je pravda. Mě narozené ve znamení ametystu se nejvíc líbí ty na poslední fotce, tmavší a světlejší fialová koulička. Myslím že tvoje kamarádky se mají na co těšit   

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: Je to dobrý na nervy . Určitě budu obdarovávat .

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou moc pěkné Po takovéhle várce už musíš být klidná jako želvička

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasný taky asi něco začnu tvořit

    OdpovědětVymazat
  7. [5]: Děkuji . Ano, jsem velmi klidná, asi jako středně rozzuřený dinosaurus .

    OdpovědětVymazat
  8. [7]: Jen jestli to byla alergie na zlato (u toho snubáku)

    OdpovědětVymazat
  9. wow... páni... to je krásná nadílka! Nemám slov, jdu se vrátit nahoru a kochat se barvičkami :) Janinko, jsi jednička! ♥

    OdpovědětVymazat
  10. [8]: Naštěstí fakt jenom na to snubní zlato . Teď tam místo něj mám krásný proužek červené olupující se kůže .

    OdpovědětVymazat
  11. Jsi pěkná hračička, čtu, že budeš obdarovávat, taky bych nevěděla, co s nimi, s tolika.

    OdpovědětVymazat
  12. Jani, jedny jsou hezčí než druhé. Vidím, že jsi korálkování propadla dokonale.

    OdpovědětVymazat
  13. [7]:  středně rozzuřený dinosaurus....to mě pobavilo   

    OdpovědětVymazat
  14. Pri fotke fikusu som čakala tak päť párov...

    OdpovědětVymazat
  15. [15]: Tak sekla, ale jen malinko .

    OdpovědětVymazat
  16. [17]: Hmm, to mě přivádí na myšlenku, že jsem fíkus ještě nikdy neochutnala!

    OdpovědětVymazat
  17. jeeeej, tie sa ozaj podarili. Sú úžasné Jani! :) Si talent a toto sa dá vytvoriť ozaj len s láskou. Mňa čaká tiež kreatívne tvorenie a veľmi sa na neho teším. Ak sa mi ho podarí aj zdokumentovať mojim mobilom, tak sa potom pochválim ;).

    OdpovědětVymazat
  18. [20]: Mockrát ti děkuji , věřím, že se na tvoření těšíš, v mém případě neuvěřitelně zklidňuje. Těším se, až se pochlubíš!

    OdpovědětVymazat
  19. Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli je hodláš unosit sama Jsou moc krásné     

    OdpovědětVymazat
  20. Jsou krásné! Myslela jsem, že si uděláš pár párů, ale koukám, že ses rozjela! Focení na zácloně za sto bodov. O korálkování taky přemýšlím, ale už je toho celkem dost... takže, uvidím, někdy.

    OdpovědětVymazat
  21. Fíkus korálkový.. už Ti nese plody! :) Toť pěkné. A jaké krásné plody! Náušničky se neskutečně povedly! A pokud je chceš skutečně vyslat do světa, můžeš o ně třeba uspořádat blogo-soutěž! (Jednoho účastníka máš jistého.. Chci! Chci!)

    OdpovědětVymazat
  22. Jani? Ty jsi drak! Poslyš, kdybys byla ochotná nedarovat, ale prodávat, hnedle bych o troje měla zájem ... Pokud už nevisí v jiných uších . A kdyby jo, tak teda pěkně závidím .

    OdpovědětVymazat
  23. [26]: Renuško, mockrát ti děkuji a snad se nebudeš zlobit, když tvou úžasnou nabídku odmítnu, ale skutečně obdarovávám a tak pomaličku mizí .

    OdpovědětVymazat
  24. Až mi oči přechází. Mám spoustu naušic (asi nějaká úchylka nebo co) i jedny docela podobné, dostala jsem je od spolužačky. Jsou ale na měděných komponentech, a tak mám z toho vždycky zelené dírky, jak to reaguje s potem.

    OdpovědětVymazat
  25. [28]: Děkuji , mým uším se hned tak něco nezavděčí, takže chirurgická ocel boduje, o mědi si můžu nechat jenom zdát .

    OdpovědětVymazat
  26. [29]: Takových lidí - alergiků (nebo co to vlastně je) je hodně. Mám fakt obrovitánské štěstí, že si do uší můžu dát cokoli.

    OdpovědětVymazat
  27. Krásné! Já se pořád chystám, že někdy začnu, ale stále se mi na veškeré nutné propriety maximálně práší

    OdpovědětVymazat
  28. Děkuji , i mně se práší na bohaté zásoby a tak se snažím alespoň trochu ubírat .

    OdpovědětVymazat
  29. Ukorálkovat se do klidu? Obávám se, že patřím spíš do kategorie štípačů dříví, taky skládání uhlí mě dokáže zklidnit, ač ho nemusím, ale uznávám že tvoje metoda lahodí oku mnohem víc.

    OdpovědětVymazat
  30. [34]: Kdybych měla kamna a zahradu, určitě bych taky raději sáhla po lopatě, sekyře, případně motyce. Ale protože tohle v dosahu nemám, musí mi stačit korálky

    OdpovědětVymazat
  31. [35]:Tak to je štěstí, že to v dosahu nemáš, byla by škoda, kdyby tu místo úžasných dortíků a náušnic a píchaných koulí a maňásků čněly jen hromady naštípaného dříví a okopané lány řepy.

    OdpovědětVymazat
  32. [36]: No já nevím, mám pocit, že bych ani to dříví nenaštípala normálně, nýbrž kreativně. Troufám si tvrdit, že by se taky z těch polínek mohly vyklubat třeba kuželky .

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).