Je to cajk a zase píchám :)


Jo, já vím, že jste mi to říkali :). Jenže když máte ulítlou genetickou výbavu po předcích, nervy nějakými řečmi neobalamutíte, dokud to nebudete mít černé na bílém. A já to mám, takže už se nemusím namáhavě přetvařovat, že je všechno cajk, protože to skutečně cajk je. Ovšem operace mě nemine a to velmi brzy, neboť Vetřelec (jak jsem si toho "drobečka" familiérně pojmenovala), který nelegálně obsadil moje břicho, je momentálně velký asi jako grapefruit. A já si pořád říkala, že se budu muset přestat cpát tou smetanou s cukrem, protože mi to jde do břicha a vypadám jako těhotná. Mám opravdu radost, že to tou smetanou není :).

A tak teď mám víc času a zase, v rámci chvil bez bolesti, patlám, tvořím a píchám. Nejnovější dílko je zimní a píchané, ale není to proto, že by se mi po sněhu nějak stýskalo (ano, ani u nás na horách sníh stále ještě není!), nýbrž proto, že jsem do dnešního dne neměla vycházky a tak jsem si musela vystačit s tím, co jsem doma našla :).


Pro příznivce falešného patchworku přidávám na TUTO stránku všechny mé návody a inspirace na toto téma :).

36 komentářů:

  1. Janinko je to super!!! Ak by si zmenila farby za jarné, máš venček veľkonočný. Drž sa a nech ti ten optimizmus vydržííííí.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, za chvíli zamořeno pičvorkovými výtvory celé tvoje okolí. Nechceš zahájit velkovýrobu a pronajat si menší továrnu?

    OdpovědětVymazat
  3. Já to říkal, že žádná kaše se nikdy nejí tak horká, jak se uvaří.

    OdpovědětVymazat
  4. Já teď spíš řežu a řežu, i když nějakej ten špendlík taky proběhne....za chvíli budu zavalená až po strop věcma který mi stejně zůstanou asi na krku....Barvičky jsou pěkné a máš na příští rok pro případ strejčka

    OdpovědětVymazat
  5. Zaplaťpánbůh Dost mi to leželo v hlavě. Tak držím palce, ať už to máš všechno za sebou.

    OdpovědětVymazat
  6. Paráda! ano - operace tě nemine, to tu velkou radost nepatrně kazí, ale fakt jen maličko, však to zvládneš! :) teda... ta stříbrná se mi ale hodně líbí! :) a navíc je to zase trošku jiný způsob směřování stužek :) velice zajímavé! došly mi špendlíky- čekám na pošťačku s balíčkem jako na smilování, mám vyhlídnuté dva návody!    a ty mi přidáš další ♥ jsi nejlepší!   

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná zpráva . Jsem moc ráda. Držím palce, ať je všechno v pořádku i dál

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem hrozně ráda že je to "cajk"      Jo a pícháš úžasně         

    OdpovědětVymazat
  9. To je dobrá zpráva! Jsem moc ráda, že to takhle dopadlo.

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem ráda, že to nakonec dobře dopadlo. Věneček je moc hezký, pěkná inovace vzorku.

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné zprávy, nádherný věneček!!! Obdivuji ty barvy-takové já neseženu nikde ani kdybych se rozkrájela!! U každého Vašeho výrobku zírám na barvy stužek -kde se to dá asi zakoupit?? Zdravím a přeji vše nej!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Když jsem viděla nadpis nedokázala jsem si představit, co bude obsahem článku Ale na konci článku mě čekala krása! Šikulka.

    OdpovědětVymazat
  13. Jani, vidíš! Tá energia nebola vyplytvaná nadarmo Teším sa s Tebou.

    OdpovědětVymazat
  14. [1]: Děkuji, už můžu ven a tak nájezd na jarní barvičky v galanterii bude brzy .

    OdpovědětVymazat
  15. [18]: (3) Já jdu příští týden na sono, tak tady potom možná budu skučet víc než ty.

    OdpovědětVymazat
  16. [19]: Jejda, tak držím pěsti a přeji minimum skučení .

    OdpovědětVymazat
  17. To je dobře, že je to v cajku. Myslela jsem na tebe často, jak ti cvičí nervy, ale teď už je to OK tak píchej, píchej, děláš to moc hezky...

    OdpovědětVymazat
  18. [20]: No, já už si ale pro případ raději nacvičuju nějakou efektní truchlohru.

    OdpovědětVymazat
  19. Bezvadné zvěsti se nesou blogosvětem , moc držím palce, ať je i zbytek problému za tebou.

    OdpovědětVymazat
  20. [18]:Aj ja by som prvotriedne hysačila, ale u mňa bolo hneď jasné "čo to je". Tak som iba po anglicky potriedila dokumenty, manželovi nadiktovala pin kreditky a vymazala históriu v pc

    OdpovědětVymazat
  21. Milá Janinko, tvůj předešlý článek jsem četla se zpožděním, ale jsem tomu ráda, protože tady byl už tento, takže jsem se nejdřív vyděsila a vzápětí se mi hned ulevilo. Uf! Holt se někdy v životě stává, že člověku někde něco přebývá, nebo mu naopak něco chybí a je třeba to dát do pořádku. Držím palce, ať jsi brzo fit!

    OdpovědětVymazat
  22. Uf, tak to jsem ráda, že je to v pořádku. Pokud to není zlé, tak se to dá pryč a bude to hned zase v pohodě

    OdpovědětVymazat
  23. [27]: Mockrát děkuji a zároveň se omlouvám za vyděšení .

    OdpovědětVymazat
  24. Janinko,vše dobře dopadne. Máte další krásné výrobky. Taky jsem vyzkoušela a dělala jsem i točený věneček. No byl super. udělala jsem ho jako svícen. te´d jsem objevila novou metodu.Jmenuje se artyčoková. zkuste ji taky. není to nic těžkého a proto,že jste šikovná,tak vám to půjde samo. Přeji hodně zdravíčka.Staňka.

    OdpovědětVymazat
  25. Parádní kousek! Jen se budu muset začíst do minulého článku, buď mi něco ušlo, nebo jsem to už zapomněla...   

    OdpovědětVymazat
  26. Už vím. Minulý článek jsem nečetla, až teď vidím, jaký strach jsi měla a jaké obavy. Nedivím se, to v člověku vždycky zahlodá a vždycky myslí na to nejhorší.

    OdpovědětVymazat
  27. [31]: Moc vám děkuji , artyčok znám, ale zatím jsem se k němu nedokopala , jednou určitě vyzkouším. Přeji vám hezký den a hodně zdaru při tvoření!

    OdpovědětVymazat
  28. Where do I find the instructions for your designs?  They're beautiful!

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).