Depešáci - hustí chlápci


Veškeré mé kulturní počiny v minulosti dostaly vždy rázný tipec. Naposledy to byly Čtyři dohody s Jaromírem Duškem, kdy všichni tři mí chlapi doma leželi se čtyřicítkou horečkou, já si hrála na zdravotní sestřičku a lístky tak udělaly pápá. A před třemi lety se pro změnu pan Jean Michel Jarre rozhodl, že jeho koncert není dostatečně vypilovaný a tak ho o několik měsíců odloží. To, že nějaká Procházková bude tou dobou v porodnici, bylo naprosto nedůležité. Chmpf! A tak jsem se tentokrát netěšila. Dokonce jsem si koncert "Depešáků" vymazala z hlavy, s výjimkou jednoho dne před měsícem, kdy jsem musela zařídit dopředu hlídání pro děti. Pak jsem ho opět vypustila a až dva dny předem mě začalo tak nějak šimrat "Šmarjá, ono jako už?" No jo, už... A tak jsem sobě i své drahé polovičce, která lístky dostala ke svým kulatinám, splnila jeden z mnoha snů. A že byl opravdu krásný!

Omluvte prosím kvalitu obrázků, foceno telefonním aparátkem a z veliké dálky...




18 komentářů:

  1. Depešáci jo! Můj manžel je starý depešák, ale nebyli jsme .

    OdpovědětVymazat
  2. Aspoň nějaký ten kulturní počin - můj se válí někde u nuly. Jediné, co za léto asi stihnu je koncert INEKAFE a Legendy se vrací.. No naprostá pohodka oproti Depešákům. Fotky krásné, určitě užitý, nádhera. Depeche Mode moc neposlouchám, ale naživo bych si taky dala říct.

    OdpovědětVymazat
  3. Sny se mají plnit, hlavně, že ti to tentokrát klaplo. Můj manžel byl nedávno na Kissákách, lákal mne, ale nějak se mi nechtělo, tak vzal syna. Já mám raději naše kapely, už mám lístky na Keltskou noc do Harrachova, to si zase s pankáčema zahulákám

    OdpovědětVymazat
  4. Depešáky jsem v jistou dobu také hodně poslouchala.

    OdpovědětVymazat
  5. Muselo to být super! Na Depešáky bych zašla, ale asi bych je probulila, protože to byla oblíbená kapela bráchy. A fotky z mobilního telefonu jsou náhodou povedené - my teď fotili na festivalu zblízka a některé záběry by mohly sloužit jako hádanka, protože je na nich jen šmouha.

    OdpovědětVymazat
  6. Aspoň jeden ze splněných snů. Depešáky mám celkem ráda, jejich písničky mám v oblíbených. Vyšlo ti to! Fotky jsou akční, a myslím že dost dobré.

    OdpovědětVymazat
  7. Trpělivost přináší růže, konečně to klaplo. Co dodat, klasika!

    OdpovědětVymazat
  8. Focení telefonem používám já jedině - jinou možnost né a koukám, že ty tvé fotečky jsou vskutku excelentní. Zvláště se mi líbí ty černobílé!

    OdpovědětVymazat
  9. Koukám, že si taky aspoň trošku užíváš Tohle sice není můj šálek kávy, ale naživo a v takovém davu to byl určitě neskutečný zážitek. Určitě Ti na nějakou dobu dobili pořádně "baterky"

    OdpovědětVymazat
  10. Fotky jsou parádní. Já teda depešáky až tak nemusím (nekamenujte mě), ale zato mamka na koncert vyrazila s nadšením.

    OdpovědětVymazat
  11. [12]: Děkuji ti, taky se mi ta černobílá líbí, měli to fakt pěkně sladěné .

    OdpovědětVymazat
  12. kvalita fotografií není rozhodující - hlavní jsou zážitky, které určitě stály za to! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Depešáky hráli za mých mladých let na zábavách.Měla jsem je docela ráda.Je bezva,že sis koncert užívala.Fotky jsou parádní

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).