Jsem krásná. Nekecám!


Asi se už nikdy nedozvíme, kdo s tím začal. Kdo chtěl být tak moc krásný a oblíbený, až mu z toho hráblo. Jedno je však jisté, díky němu teď hrabe spoustě asijských teenagerů takovým způsobem, že nad tím zůstává rozum stát. Jednou z těch dospívajících byla i dívka, říkejme jí třeba Ulzzang.

Podle Ulzzang jí nebyl do vínku dán tak atraktivní vzhled, jaký by si přála a ona díky svým komplexům a plachosti, i přes poměrně bohaté rodiče, neměla moc přátel.



Když dospěla do věku, kdy si začala uvědomovat, že z rozpláclého nosu, knírku a očí bez řas už asi nevyroste, dostala nápad. Trochu si upraví fasádu a na internetu si založí na sociální síti profil, aby se trochu zviditelnila a získala tak nějaké ty přátele. A jak si usmyslela, tak udělala. Naše milá Ulzzang se pohodlně posadila a na svém obličeji dle speciálního návodu vytvořila dokonalé dílo.

Nejprve si obarvila vlasy na svou původní černou barvu.
Do očí vložila speciální čočky, díky nimž se jí o polovinu zvětšily duhovky. Poté si přilepila horní víčka ke kůži speciálním lepidlem, to aby už tak velké oči byly ještě větší. Posledním krokem k úpravě kukadel bylo nalepení umělých řas a dočmárání obočí.
Baculaté tvářičky stáhla izolepou dozadu směrem k uším. Rty zúžila tužkou a světlým leskem. 
Pomyslnou třešničkou na dortu při úpravě dívčina obličeje pak byl sněhobílý make-up zakrývající přirozenou hnědožlutou barvu pleti, velký nos a knírek.




A pak už bylo potřeba jen tu nádheru zvěčnit, což znamenalo nemrkat (ono to vlastně ani díky lepidlu nešlo), našpulit pusinku ve stylu káč káč, naaranžovat pár cetek případně narazit na hlavu paruku a voilà...




Ach, zapomněla jsem na pár nezbytných úprav ve photoshopu, aby dokonalost byla ještě dokonalejší!
Naše Ulzzang se tak stala ze dne na den celebritou a své internetové přátele by mohla přehazovat vidlemi.
No řekněte, nejsou sociální sítě báječná věc?



Tak co, pánové a dámy, milující a obdivující asijské celebrity, už víte, jak se to má s nádhernými šikmookými hochy a dívkami s alabastrovou pletí a velkýma očima? Že ne? Tak pro ty, co nedávali pozor, ještě jednou malé srovnání...



Nu, a za vaší trpělivost přidávám malý bonus v podobě kamarádky Ulzzang, říkejme jí třeba Uljjang...

58 komentářů:

  1. To je mazec...neřekla bych, že jde něco takovýho udělat bez plastické chirurgie, nicméně to jsem ještě nevěděla, že existuje něco jako ty čočky nebo pásky na oči To jsou věci...

    OdpovědětVymazat
  2. ta první změna je drsnááá ;) jinak chci ti pořát hezký večer a omluvit se za reklamu,ale na mém blogu mám diskuzi na téma xteen+můj názor na tuto stránku,pokud i ty znáš xteen.cz tak přijď na můj blog a napiš svůj názor,hrozně mě zajímá jak tuhle stránku berou ostatní,jestli jsem nebo nejsem sama,podle koho je to blbost http://guepardo-denisse.blog.cz/1103/diskuze-na-tema-xteen měj se hezky :). .

    OdpovědětVymazat
  3. Perfekcionismus Tohle dělá hodně holek, ikdyž ne tak šíleným způsobem, jato tahle.

    OdpovědětVymazat
  4. A tak to nevadí, horší, kdyby si tam lil tatarku Zkusila jsi někdy hrozny se sýrem? Zní to divně, ale běžně se to jí a je to fakt moc dobrý

    OdpovědětVymazat
  5. Ježišimaria . TO je hrozné .

    OdpovědětVymazat
  6. krásný článek,ale tohle se mi zdá už trošku jako extrém...

    OdpovědětVymazat
  7. Teedy.. Hlavně by mě zajímalo, jak dokázala nemrkat..jo vlastně to lepidlo, ale nemrkáním se oči hrozně vysušují..Hmm.

    OdpovědětVymazat
  8. Hustý!!!! Nad Evou Pilarovou jsem bydlela v podnájmu. Měla nebo má nádherného kocoura. Kamarádil se s tím naším, když nám Eliáš z bytu utekl

    OdpovědětVymazat
  9.   tak to potěš koště...

    OdpovědětVymazat
  10. A co se mě týká, tak si v photofiltru někdy když je to třeba přidělám nebo zvýrazním hezčí řasy...ale většinou to ani není poznat a dělám to minimálně..ale tohle? Je to extrém..já mam seběvědomí tak nějak přiměřeně...líbim se klukům a mam dost přátel...a nejsem žádná krasavice (podle mě) ...lidi poslední dobou řeší jen vzhled...ale jde hlavně o to jaký je člověk uvnitř...Ulzzang docela chápu protože když se stála fronta na krásu zřejmě na ní nevyšlo..ale řešit to takovymhle podvodem neni řešení takhle si nikdy nenajde přátele..protože by si hned všimli že je jak porcelánová umělá panenka...a až si bude chtít sehnat kluka? s čočkama a lepidlem na víčkách,zůženýma rtama apod. ?!? to by na realne setkani asi nedošlo podle mě je to hlavně o virtualnim světě FB a fotek..nic vííc !

    OdpovědětVymazat
  11. To je jak z nepovedeného hororu, vypadají jako mrkací panenky. Působí to dosti nepřirozeně a uměle.

    OdpovědětVymazat
  12. Janinko, já to říkám pořád, že ti mongoloidi jsou úplně vylízaní. Oni jsou úplně posedlí tím anime vzhledem. I když si myslím, že mnohé naše fanatické vyznavačky anime by taky chtěly takto vypadat. To je kult vymytých mozků.

    OdpovědětVymazat
  13. [13]: Mermaidia: Já si nemyslím, že by původně byla tak ošklivá. Stačilo by, kdyby si nechala vyďobat ty fousy, trochu namalovat, udělat vlasy a byla by docela hezká. Tak jak je udělaná, tak vypadá jako vosková figurína z panoptika.

    OdpovědětVymazat
  14. [15]: Malkiel: Né že by byla tak hnusná..ale moc o sebe nepečovala...a pak jak říkáš ze sebe udělala voskovou figurínu...

    OdpovědětVymazat
  15. A ty fotky mi hlavně přídou...z extrému do extrému

    OdpovědětVymazat
  16. Je to až k nevíře,co dokáží holky mladé i starší pro lepší vzhled.Ale znám i narcistické kluky.Zkrátka komu není dáno tomu není pomoci.

    OdpovědětVymazat
  17. No veď čo..keď to môžu celebrity tak prečo nie aj obyčajní ľudia?

    OdpovědětVymazat
  18. To je ale úrodička komentářů, děkuji vám za ně !

    OdpovědětVymazat
  19. Všetci Japonci nie sú pekní, ale ak sa tam vyfarbia ako si to tu popísala a ukázala na fotkách tak sú krásni. Je jasné, že každý človek vyzerá lepšie po úprave, ale takúto zmenu som nečakala.

    OdpovědětVymazat
  20. Zajímalo by mě, co bylo dřív, tahle móda, nebo ty jejich malované postavičky s kukadly přes půl obličeje, tak krásné a tak nepřirozené. Je to proto, že na ty pohádky holčinky koukaly odmalička a usoudily, že jedině tohle je pravá krása, a malovat je tak začali proto, že byli posedlí evropským a americkým vzhledem natolik, že si nechávali přeoperovat šikmé oči na evropský typ. A tady se zase najde kvanta takových, kteří se naopak snaží vypadat jako dnešní mladí a supermoderní Asiaté. Všechno na hlavu. Nicméně, pravda je, že třeba v Japonsku, mají v mučení těla, aby bylo krásné dlouhou tradici (například gejšy) a muži to oceňují, nikoli odsuzují, tak kdo ví, třeba i Ulzzang někoho okouzlí i pomocí umělé krásy. Jiný kraj, jiný mrav.

    OdpovědětVymazat
  21. Asi jsem divná, ale mně přijde hezká tak i tak

    OdpovědětVymazat
  22. [22]: Přirovnání k anime postavičkám mě při pohledu na to děvče napadlo jako první. Nebo se jen chtějí podobat neasijským dívkám a mít oči jako ony, jen se to někdy žene do extrému...

    OdpovědětVymazat
  23. Ta dívka je po úpravě hezoučká jak panenka. Ale opravdu, jak panenka, nikoliv živý člověk. Tahle parádní bárbína je možná zajímavá na focení, ale opravdu mi byla milejší v původní verzi. Holt, knír se dá zrušit i bez retuše (ne nadarmo máme kosmetiky nebo kosmetické připravky), rozpláclý nos zas tolik rozpláclý nebyl a řasy se dají přidělat. Ale falešné čočky a přilepování víček... to už je drsné.

    OdpovědětVymazat
  24. [6]: Taky mám ráda dámy, které umí stárnout. Nehrají si na mladice a mladé jsou spíš duševně... sice si vzpomínám, že Ljuba Hermanová si svého času dala plastiku, ale omladila se o nějakých deset let, takže přiměřeně věku. Navíc byla duševně vitální a fit ženská. Taky si vzpomínám mimo Květy Fialové na Stellu Zázvorkovou, ta taky stárla s grácií.

    OdpovědětVymazat
  25. Tohle až uvidí Fredy Kruger, tak to bude epos přes deset komentářů.

    OdpovědětVymazat
  26. Jak bych asi po takových zákrocích vypadal já ? Tyhle příklady jsou sice fascinující (ano, skoro bych řekl šokující), nicméně mně se nelíbí. Jak tu někdo řekl, jsou to ve výsledku takové barbie panenky.

    OdpovědětVymazat
  27. [25]: Tak tak, hotová umělá panenka. Taky mám raději dámy, co stárnou přirozeně. Třeba já .

    OdpovědětVymazat
  28. Tyvole... nemám smysluplnější komentář, tohle už je moc. Ale chtěla bych to vidět na videu, nějak tomu nemůžu uvěřit, že to fakt jde, takhle moc se proměnit

    OdpovědětVymazat
  29. wow!Netušila jsme. že je něco takového možné! Slečna se mi ale líbí před "proměnou"..je to sice zajímavá změna, ale takhle vytřeštěné oči.. do japonského filmu možná

    OdpovědětVymazat
  30. Ono je to celkem fuk. Pánové stejně nikdy nehodnotí detaily (kolikrát si ani nedokážou vzpomenout jaké měla ta hezká holka vlasy, natož oči). Hodnotí se celek. A celek není jen tvář. Je to celé tělo, dynamika pohybů a sebejistota v nich, řeč, gestikulace. Je to masívní závan vjemů, které všechny působí současně a vyrobí "otisk člověka" naráz.

    OdpovědětVymazat
  31. [1]: nečekala jsem, že tu potkám někoho známýho, jsem tu úplně náhodou

    OdpovědětVymazat
  32. [33]: Díky za exkurzi, občas se mi hodí vědět, jak muži myslí .

    OdpovědětVymazat
  33. Skvělý článek, parádní fotky. :) Posedlost nezná mezí...^.^

    OdpovědětVymazat
  34. Doháje? Perfektní proměna, vážně, až se mi tomu enchce věřit, jakoby to byly uplně jiný osoby!

    OdpovědětVymazat
  35. To snad ne.. viděla jsem to někdy dávno, ael až teď mi došlo, jak na internetu může být každý někdo úplně jiný... je mi z toho až na nic, fakt.

    OdpovědětVymazat
  36. [39]: Každý je svým způsobem krásný...

    OdpovědětVymazat
  37. juj anime nazivo vypada to lakavo, ze by som to aj ja skusila? budeme potom kamaradit..

    OdpovědětVymazat
  38. Ty oči...Úplně mi z toho slzí. Vážně,tohle bych nemohla. Nikdy bych tohle neudělala jenom proto,abych měla víc žádostí v seznamce.

    OdpovědětVymazat
  39. [41]: Jasně, budeme se spolu kamarádit, ale musíš mít taková očka, jinak ne !

    OdpovědětVymazat
  40. Tyjo.. docela dost velká zmena! O_o

    OdpovědětVymazat
  41. Komentáře jsem nečetla, tak nevím, co se tam píše, ale jen jsem chtěla říct, že to samozřejmě neplatí absolutně :) znám pár asijských krásek:) Jedna u mě kdysi pár dní bydlela při školním výměnném projektu :)

    OdpovědětVymazat
  42. [45]: O tom nemám nejmenší pochybnosti .

    OdpovědětVymazat
  43. Uff.. tak jsem konečně přelouskala všechny ty komentáře článek byl proti nim krátkej ;) vždycky jsem měla slabost pro anime styl, ale toto

    OdpovědětVymazat
  44. [48]: No, to je taky můj rekord v komentářích . Jo, je to síla, co jsou lidi schopní udělat, aby se líbili...

    OdpovědětVymazat
  45. Viz. TOKIO HOTEL? To myslíš jako JAK?

    OdpovědětVymazat
  46. [50]: Tak jak to píšu , že se snaží mladí působit hezky a líbivě a tak se líčí, jak holky, tak kluci...

    OdpovědětVymazat
  47. Some time ago, I did need to buy a good house for my firm but I did not have enough money and couldn't buy anything. Thank goodness my sister suggested to take the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/business-loans">business loans</a> from reliable creditors. Thence, I acted that and used to be satisfied with my auto loan.

    OdpovědětVymazat
  48. Cítím se teď tak nějak líp Není tajemstvím, že mám trochu větší slabost pro asianboye (zvláště korejce♥) a vždy jsem tak trochu žárlila na ty jejich dollky. Ale teď, když to vidím a představa raního zděšení, když se vedle toho probudí.. Jsem vděčná za svojí -né dokonalou- přirozenost :))

    OdpovědětVymazat
  49. [53]: Taky si říkám, že ta představa brzy ráno musí být děsivá .

    OdpovědětVymazat
  50. Ulzzang je kórejsky štýl vyzerajú ako roztomilé bábika preto tie oči a cocky ale nemaluju sa tak každý deň podľa mna ta baba keby sa na prvej fotke usmievala a trosku upravila a trochu makeup si dala bola by pekná   

    OdpovědětVymazat
  51. [55]: Tak tak, myslím, že by stačilo trochu péče a byla by zní hezká holka i bez toho humbuku okolo .

    OdpovědětVymazat
  52. UlzzangAnimeGirl28. října 2018 v 0:06

    Lidičky moji milovaní, rozhodně takhle přes displej nepoznám, kolik je vám let, ale odhaduji, že vy a já a ta Ulzzang dívka je trochu jiná věková kategorie. Chápu, že se vám to nelíbí, ale musíte holt přijmout, že je toto v dnešním světě normální. Ošklivé holky se MUSÍ líčit, protože by se staly terčem šikany a urážek. Navíc, tento typ líčení je specifický v panenkovských očích přes půlku obličeje, takže pokud se ta dívčina rozhodla být Ulzzang, asi proto něco udělat musela. Tady je taky problém mezi vnímáním krásy v ČR a v Asii. Tam se jede bledost,hubenost, vysoký nos a doll eyes. U nás by se jí říkalo ,,nemocná anorektičko"...

    OdpovědětVymazat
  53. [57]: Chápu, že chápete, že se mi to nelíbí, ovšem přijímat nic nehodlám a už vůbec ne tezi, že je tohle normální, tohle totiž  za líčení opravdu nepovažuji. Dle mého soudu ta dívka není vůbec ošklivá, stačilo by o svůj obličej trochu pečovat, což by vzhledem k jejím znalostem líčení neměl být vůbec žádný problém. Nicméně se řídím heslem "žij a nech žít", tedy ať si dělá každý to, co není nezákonné a sám uzná za vhodné.

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).