Futurama dort


Během tří týdnů se s narozeninovými dorty u nás doma roztrhl pytel a musím přiznat, že souběžně se zaměstnáním, brzkým ranním vstáváním a nečekané změně z relativně pohodového termínu oslavy na termín šílený šibeniční je pak takové patlání docela vopruz. Pokud znáte taková ta roztomilá videa, ve kterých malinké děti usínají při jídle, chůzi, na nočníku a tak, nebude pro vás problém si představit, jak jsem vypadala já, když jsem večer před oslavou modelovala motiv. Podle toho pak vypadal i výsledek...

Ještě, že mě čeká další dort až v únoru, do té doby se snad moje mozkovna z té nechuti k patlání vzpamatuje.



34 komentářů:

  1. Já takhle měla šibeniční termín na svatební kytici, korsáž a náramky pro družičky. Ještě že si nakonec nevěsta vybrala barevnost stuh které jsem měla naštěstí doma z minulé zakázky a nemusela jsem je za draho kupovat v galanterce. Takže jsem to stihla do čtyř dnů udělat i poslat. U nás se naštěstí nějak moc dorty na narozky nedržely pravidelně, jen občas a to se většinou nechaly udělat. Obzvlášť v období kdy dcera musela mít všude slunečnice, tak jsem jí nechala jeden slunečnicový udělat. Krom toho jsem jí nechala vázat i kytku z našich slunečnic, je tu takový senzační květinář který mi jí uvázal aniž by měl kecy že to jsou moje kytky.

    OdpovědětVymazat
  2. Jelikož nejsem dortově zručná, nechám ho synovi raději udělat...

    OdpovědětVymazat
  3. Ty tvoje dorty u mě vždy vyvolávají Pavlovův reflex. Škoda, že se přes net nedá i ochutnat.-) Vizuálně se mi moc líbí. Jednak proto,že nic takového sama neumím. A jednak proto, že Bender je jednička:_)

    OdpovědětVymazat
  4. Dort je zajímavý. Tak ty jsi také a spoluautorka Pohádek pro Kulíšky? Zřejmě jsi ilustrovala  některou moji O Bubušce nebo Panelákovnících. Jak to už je dávno, že?

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, ten vypadá skvěle. Mám na něj chuť.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi přímo dortovna 😋😂 Já mám naštěstí ty narozeninové hezky rozhozené během roku a každý má svůj oblíbený ale jsou o dost jednodušší než ty tvoje

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, i přes únavu a nechuť jsi dort "upatlala" skvěle! Tvé originální dortíky se mi moc líbí, obzvlášť, když nám děláš chutě fotkou dortu na řezu, to mi fakt tečou sliny!

    OdpovědětVymazat
  8. [11]: Děkuji , světlo svíček dokáže hotové zázraky.

    OdpovědětVymazat
  9. [12]: My to taky máme taky průběžně během roku, ale když k tomu připočtu mamku a babičku, které se takhle trefily do jednoho období s prvorozeným, je to docela mazec .

    OdpovědětVymazat
  10. Takový krasavec a vydloubnout mu oči a spolknout je? Ale kdybych ty své zavřel a nemyslel na to, pak ano :).

    OdpovědětVymazat
  11. Nejvíc mě oslovil ten průřez, chuťová poezie, jen pro lžičku si utíkám...

    OdpovědětVymazat
  12. Bender je k sežrání!! :) :) banány? bože můj, hned bych si dala kousek!

    OdpovědětVymazat
  13. Dorty pěkný, což o to, ale na ty jsem u Tebe zvyklá, ale vlastní foto? Super, že jsi ho sem dala, už vím, s kým si píšu! A že jsi spoluautorka knížek, to jsem taky netušila! Blahopřeji, šikulko!

    OdpovědětVymazat
  14. [17]: Děkuji . My mu je nevydloubli, normálně jsme mu je rozkrájeli .

    OdpovědětVymazat
  15. [19]: Převeliké díky posílám!

    OdpovědětVymazat
  16. [24]: Téhle fotky si každý hned všimne!

    OdpovědětVymazat
  17. [25]: No, to asi ano . Zkoušela jsem ji dát níž, aby to nebylo tak na ráně, ale celkově se mi ta stránka pak vůbec nelíbila. Takže teď tu budu takhle prudit .

    OdpovědětVymazat
  18. Bylo by mně líto ho sežrat - vypadá skvěle a umím si představit i vůni... a nakonec, přece bych ho nenechala zkazit, že jo, i chuť Je krásnej, Janinko. Máš dovedné ručky - a jsi velice talentovaná.

    OdpovědětVymazat
  19. [28]: No moje řeč, jakýpak na koukání, na sežrání je to!

    OdpovědětVymazat
  20. Náhodou moc hezký! Jinak ten popis totální únavy přesně sedí i na mě - já jsem ráda, že upatlám na neděli hrnkovou bábovku!

    OdpovědětVymazat
  21. Vypadá skvěle. Já nebo moje mamka děláme dorty taky doma. A zákon schválnosti funguje skvěle - největší frmol je zrovna když se to nejmíň hodí

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).