Janinka a UFO


To vám takhle jednou jedu poprvé v životě na prodloužený víkend. Bez dětí, jen s polovičákem. Jako spolujezdec si užívám výhledu na oblohu, kolony, stromy, dementní řidiče ignorující zipování, hejno čápů šikující se k odletu a další nekonečné kolony.
Když v tom moje mozkovna zbystří, protože v těch překrásných mracích je něco, co tam nepatří. Mé svěží a energií nabité šedé buňky se rozjely na plné obrátky, aby rozluštily, co že to tam takhle odpoledne nad dálnicí poletuje. A co vy, víte?

Hádejte, tipujte, pějte ódy, co je to? :)


A tady už je pravda - skvěle vytvarovaná prasklina od šutráku na čelním skle.
Správně uhodl Malkiel a já mu posílám gratulace a vzácný neviditelný metál :).

44 komentářů:

  1. Tak to vím úplně přesně, co to je. To je něco, co je blbě k rozeznání.

    OdpovědětVymazat
  2. To bude jedna moje známá, která provozuje paragliding a občas přistane na  stromě. Jestli se nemýlím, tentokrát to vypadá na smrk.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, rogalo bych taky tipla. Ale Malkiel to vyřešil.

    OdpovědětVymazat
  4. No jistě, rogalo Já, starý závraťář bych neletěla ani omylem. Hanbalánek je "komínář", takže se často vydává do výšek po kramlích a žebřících... a TŘIKRÁT jsem musela taky na komín, na štěstí na ten nejmenší, který se uzná, patnáctimetrový... Ale stačilo, stačilo!!!  Takže rogaláky nechápu už vůbec, nemají pod nohama nic, jen prázdno. Jímá mne hrůza

    OdpovědětVymazat
  5. Protože "paraglajd" se nabízí, tipnu si... dravec! Nebo špína na objektivu Dneska mi to nemyslí Ovšem stejně tak tipuji, že Malkiel má pravdu!   

    OdpovědětVymazat
  6. [6]: Tak to jsi prd závraťář, když třikrát vylezeš na patnáctimetrovej komín. Správnej závraťář má závratě už na třetí šprušli štaflí.   

    OdpovědětVymazat
  7. [8]: Měla jsem betonový nohy, mrazení v zádech a hučení v uších, ale musela jsem vylézt, jinak bych byla dcerou smrti. Nebylo zbytí. Kdybych nevylezla, Hanblánkovi by se nepočítaly metry a to by tehdy nepřipustil... Dolů jsem se nedívala, to bych omdlela, jen do dáli... Hrůzou mi stály vlasy na hlavě, ale láska na komíny vynáší nebo co...

    OdpovědětVymazat
  8. Paraglidista se nabízí, ale kdyby to bylo trochu níž a trochu blíž k mořskému pobřeží, mohl by to být "drak" nějakého kitesurfera. Takoví dva draci nad kopcem mě před třemi lety v Řecku donutili, abych se štípl do ruky, jestli se mi to "blízké setkání třetího druhu" náhodou jen nezdá: http://nd03.jxs.cz/550/632/915adce9be_88668543_o2.jpg).

    OdpovědětVymazat
  9. [1]:[3]:[4]:[5]:[6]:[10]: Zatím vedle, jak ten smrk, není to ani paragladista, ani rogalo, ani "drak"!

    OdpovědětVymazat
  10. Ten mrak si prostě nechal narůst knír a hotovo!     

    OdpovědětVymazat
  11. Případně do třetice, byl ten mrak tak hustý, že se v něm zasekl balón!   jo - už nebudu jíst baklavu - ta nadmíra cukru na mě má špatný vliv     

    OdpovědětVymazat
  12. Je to Batman, Superman nebo kočičí žena.

    OdpovědětVymazat
  13. Tak teď jsem hodně zmatená. Já si byla stopro jistá, že je to rogálista... Ale po bližším prozkoumání, pravda, tohle nebude ve vzduchu, to bude někde blíž... Jsem napnutá jako struna... a víte, co má napětí za následek... ale ono to asi bude spíš tím ranním kafem... tak běžím nebo bude pozdě

    OdpovědětVymazat
  14. [12]:[13]: Nebo by to mohl být obří beďar!

    OdpovědětVymazat
  15. Když na to tak zírám, vidím obličejík, vlásky, to je ten knír, ouška, a mrkajícího kluka... Že by na skle byl namalovaný usmívající se kluk?

    OdpovědětVymazat
  16. Tak ja si počkám, až dáš druhú fotku, alebo priblíženie...

    OdpovědětVymazat
  17. [17]: Tak to tam sice všechno je, ale to bude nejspíš můj odraz ve skle, jak jsem fotila .

    OdpovědětVymazat
  18. Napětím ani nedýchám! a poslední tip - ťuflík na skle od vozidla za předpokladu, že sis okno nestáhla!

    OdpovědětVymazat
  19. Mně furt vrtá hlavou, že takováhle věc prostě na oblohu nepatří. Že to musí být něco na skle. Když teda pominu možnost, že ti něco viselo před očima ze stropu auta nebo z tvé hlavy.  

    OdpovědětVymazat
  20. Staženo a zvětšeno na 2480% to vypadá na hlavu "Kluka z plakátu", úplně vidím tu jeho pěšinku a ty ušiska. Co tam dělá, jsi se naštěstí neptala, takže to neřeším. Nejspíš ho někde sloupnul vítr z plakátovací plochy a vynesl do nebes - takže to asi řeším.   

    OdpovědětVymazat
  21. "kamenné ufo" Vypadá to opravdu dobře

    OdpovědětVymazat
  22. [24]: A sakra, zase jsem měl pravdu. To už je někdy fakt nuda, všechno vědět a mít pořád pravdu.   

    OdpovědětVymazat
  23. [25]: Tak ten tvůj "Kluk z plakátu" právě dostal šutrem do ksichtu.

    OdpovědětVymazat
  24. Jsem vyloženě zklamaná. Já myslela, že nakonec vyleze nějaký tajný človíček z jiné dimenze či jiné planety a ono je to odštípnuté sklo. Janinko, to bych snad i za toho rogalistu byla vděčnější... Ty mi dáváš

    OdpovědětVymazat
  25. [25]: To už jsi druhá v pořadí, kdo to takhle vidí, jako vážně? Vysvěltení už padlo, je to odštípnuté sklo, viz. obrázek druhý, dodatečný, ale díky ti za tip!

    OdpovědětVymazat
  26. No super, já si říkám, že drak nebo padák a ona bolístka. Jani, to jsi mě zas pobavila, i když pro vás to asi moc legrace nebyla, viď?

    OdpovědětVymazat
  27. [32]: Jak říkám, potvora jsem .

    OdpovědětVymazat
  28. Já se picnu. Myslela jsem, že je to balon, jen kapku zkreslený a nedotažený při focení.

    OdpovědětVymazat
  29. neskutočne som sa zasmiala a fakt som chcela veriť tomu, že vidíš na oblohe niečo neuveriteľného! Csss!!! Takto ma sklamať, že ide len o prasknuté čelné sklo! :) :) ... no za pobavenie to rozhodne stálo a vyšlo ti to. Ďakujem ;)

    OdpovědětVymazat
  30. [35]: To bych nerada . A děkuji!

    OdpovědětVymazat
  31. [31]: Jo, to jsem si taky všiml, že ženské polovičky dost nesnášejí, když jejich mužské polovičky mívají pravdu.   

    OdpovědětVymazat
  32. [38]: Jen nekecej, že jsi nechtěla lidi nachytat. Kdybys je nechtěla nachytat, tak bys tam rovnou dala tu druhou fotku, na které je to zřetelnější.   

    OdpovědětVymazat
  33. [39]: Tak to asi budu trochu exot, ale já, když mám problém a nejsem si jistá, jak dál, jdu za polovičákem. Spíš než to, že má pravdu, mě štvou někdy ty odpovědi, protože kdybych se ho nezeptala, udělala bych to trochu nebo úplně jinak. Ale už se s tím taky učím prát .

    OdpovědětVymazat
  34. Joooo!!! ono Ťuflík se u nás říká "dírkám" od kamínků ve skle u dodávek

    OdpovědětVymazat
  35. Tak tohle bych neuhodla ani omylem, nebo možná omylem jo....     

    OdpovědětVymazat
  36. [42]: U nás doma říkáme ťuflík kdejakému malému flíčku kdekoliv .

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).