Už nejsem kobyla!


Jedna chvastounka se nedávno prsila, jak si napeče cukroví, umyje okna, ušije záclony, alespoň trochu vánočně uklidí a upíchne třeba i věnec na dveře. A tu spoustu času, který jí k tomu vždycky chyběl, měla mít jenom díky tomu, že jí - ano, zase - ochořelo dítko. Ovšem Janinka míní... aneb jak by řekl náš prvorozený - kecy, prdy, beďary. Ona totiž slečna angína uzavřela společenství s jakousi zákeřnou virózou a horečkou zvanou vysokou, společně ty tři přibraly do party zánět středního ucha, a aby tu fungovala nějaká rovnoprávnost ženského a mužského bacilopohlaví, ta cuchta viróza přitáhla do spolku odněkud i průjem a celou pusu aftů.

Jediné, co jsem tak po těch bezesných nocích zvládla, byl věnec, ve který jsem ani nedoufala. Paradoxně to bylo díky tomu, že jsem ho mohla (musela) dělat v blízkosti drobka, který odmítal být, byť minutu, sám. A tak tedy s hrdostí mohu vytroubit do světa, že v tomto směru už nejsem kobyla, tedy ta kovářova, a že už mi visí. Věnec :).


Pro příznivce falešného patchworku přidávám na TUTO stránku všechny mé návody a inspirace na toto téma :).

18 komentářů:

  1. Povedl se, jen co je pravda!!!! Držím palce, aby se už celé rodině vyhýbaly všechny nemoci a přeji brzké uzdravení a klidné prožití svátků!

    OdpovědětVymazat
  2. No téda, to je mistrovské dílo!

    OdpovědětVymazat
  3. Teda Janinko, pokud ti už visí...,

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký věneček a všem vám přeji, aby se k vám rychle vrátilo zdraví ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
  5. Tak věřím, že věneček bude mít kromě nesporného estetického i antibakteriální a antivirový účinek .

    OdpovědětVymazat
  6. No já jako bosá kovářova kobyla jsem si musela zakoupit adventní svícen. Měla jsem taky ideu že si ho pěkně upíchám, nicméně jsem píchala pro ostatní a na mne se už nedostalo....teď si snad konečně ještě dodělám poslední ozdobu do sady a konečně i ten stromeček na který se chystám celé ty dva a půl měsíce co jsem s tímhle špendlíkovým šílenstvím začala...

    OdpovědětVymazat
  7. no teda jako toto... u vás se to paktuje, tvoří se tam aliance, až by se z toho naše vláda mohla učit! přeji brzké uzdravení, gratuluji ke krásnému výtvoru a doufám,že stihneš i něco dalšího ze svého plánu :) :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty když něco děláš, tak to prostě děláš pořádně. I marodění.

    OdpovědětVymazat
  9. Jak jinak - nádhera Překrásné barvy, zrovna na tyhle jsem silně ujetá. Naprosto nechápu, jak jsi s nemocným prckem v zádech schopná takové dokonalosti Hlavně ať na tebe nepřeskočí nějaký megaaftík ruku v ruce s průjmem. To by byly Vánoce

    OdpovědětVymazat
  10. [1]: Moc děkuji za obojí! I já přeji krásné svátky .

    OdpovědětVymazat
  11. Venček si upichala naozaj krásny

    OdpovědětVymazat
  12. Jsi moc šikovná.Tak teď hlavně ať se vám nemoci zdálky vyhýbají a ty si můžeš užít vánoční shon v plné parádě       

    OdpovědětVymazat
  13. Jani věneček je krásný a ty nemoci,ať jdou již od Vás všech do pryč a hezky si užívej  třetí adventní neděli.

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).