Kusudama podruhé


To si vám takhle včera večer sednu k notebooku a nestačím zírat na hlavní stránku svého blogu. Respektive na návštěvnost mých stránek. Místo obvyklých cca 15 návštěv v klidovém stavu (to znamená, že jsem nehnula ani prstem, nekomentovala, nenavštěvovala, nepublikovala) je jich tam najednou 50. Co to sakra je?

Ze zvědavosti vlezu do výpisu návštěv a nechápu - proč dvě třetiny návštěvníků zajímá můj první článek o Kusudamě? Pro připomenutí zde - http://moje-mozkovna.blog.cz/1011/kusudama. Jen mimo mísu - prosím pěkně, mohl by mi někdo PODROBNĚ (blondýna) vysvětlit, jak vložit na blog odkaz, ale tak, aby měl název takový, jaký já chci a nebyl v něm celý název adresy? Předem děkuje tele přes odkazy.

Po chvílí pátrání mám jasno, za všechno může ten divnej pták Loskuták, co poradí vám co a jak. Stačí jedno vysílání a jaký je najednou zájem o papírové květinky. Takže tady máte další várku, tentokrát jarní variace :).

Návod na výrobu kytiček ZDE .


17 komentářů:

  1. Nádhera a já musím znovu jen tiše závidět, co dokážeš udělat vedle péče o dvě malé děti. Máš můj obrovský obdiv.

    OdpovědětVymazat
  2. [3]: Ono to asi nebudem barvou vlasů. Já nejsem blondýna, ba ani blonďák a když zavedli ten nový editor, tak jsem s tím taky zápasil. Teprve až podle rady někde v diskuzi jsem to zvládnul. Potom už je to jednoduché, jde jen o poprvé.

    OdpovědětVymazat
  3. Loskutáka jsem neviděla, ale ty květinky jsou úžasné!!

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé, já dosud znal papírové květiny jen z pouťových střelnic.

    OdpovědětVymazat
  5. Na loskutáka nekoukám, ale papírové květinky jsou naprosto nádherné. Jaro přímo probouzející.

    OdpovědětVymazat
  6. Loskutáka jsem neviděla, ale květinky jsou úžasné. Vypadají jednoduše, ale taky jsem blondýna, tak se zeptám: Nepodělíš se i o návod?

    OdpovědětVymazat
  7. [2]: Děkuji moc za nápovědu, vyzkoušela jsem a zjistila, jak je to strašně jednoduché...

    OdpovědětVymazat
  8. [8]: Návod v rámci možností dodám .

    OdpovědětVymazat
  9. krasa, carovanie z papiera je cool

    OdpovědětVymazat
  10. Chtěl jsem popsat, kterak sobě odkaz vložiti, ale vidím, že už je to zbytečné. Nu tak nic.

    OdpovědětVymazat
  11. Díky vám, pokusím se sem nějak návod přidat, ale nestíhám, nestačím...

    OdpovědětVymazat
  12.             

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jsou taky moc krásné, tak teď už vím, kde hledat návod. Úplně jsem květům z papíru nebo látek propadla, dokud jsem nezavítala na Pinterest, vůbec jsem netušila, co všechno je možné třeba z toho obyčejného papíru vyrobit.

    OdpovědětVymazat
  14. [16]: Abych se přiznala, když jsem zavítala poprvé na Pinterest, byla jsem jako u vytržení. V hlavě se mi začaly rodit plány a hlavně jsem do virtuálního seznamu zapisovala položky, které při nejbližší návštěvě papírnictví a galanterie musím nakoupit .

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).