Domácí čokoládové pralinky - čokolístečky


Za barem #32: Jak si vyrobit čokoládové pralinky?
aneb
"Jak z mála udělat moc :)"

Zadání dvaatřicátého kola najdete na stránkách Mléčného baru ZDE :).

Pro toho, kdo má doma silikonovou formu na čokoládu nebo na led, je tato záležitost hračka. Kdo ji nemá, bohatě postačí nějaké šikovné platíčko od prázdné bonboniéry. Na dno jednotlivých formiček jsem nalila trochu čokoládové polevy a čokoládou jsem vymazala i boky, aby výsledek byl jednolitý a ne rozkouskovaný, polevu jsem použila hořkou a bílou. Po zatuhnutí (v ledničce to trvá asi pět minut) jsem doprostřed formičky dala kousek marcipánu a zalila až po okraj polevou. Já to s ní trochu přepískla, takže okraje mých lístků jsou poněkud nevzhledné. Opět jsem nechala chvíli v lednici a voilá, za patnáct minut hotovo a může se baštit :).


5 komentářů:

  1. Ó, to vypadá fantasticky, až se mi sliny sbíhají!

    OdpovědětVymazat
  2. Ňaminky, ňaminky, já moc ráda marcipán, no a tu čokoládu taky snesu.   

    OdpovědětVymazat
  3. [1]:[2]: Děkuji, já marcipán taky miluju, ta čokoláda tam je jen jako bonus .

    OdpovědětVymazat
  4. Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).