A to kuře už nekrákoře


Nevím, jak to máte vy se slavnostními obědy, ale u nás už několik let frčí "americké" brambory a pečené kuře. Kromě toho, že z tohoto pokrmu máme doma všichni boule za ušima a můžeme se po něm utlouct, mám toto jídlo ráda také kvůli jeho "náročnosti". Je to něco, co šoupnete do trouby, vůbec se o to nestaráte (no dobře, možná na to jednou po očku mrknete :)) a vyndáte za hodinu a půl. No není to paráda? :)

Za barem II #60: Slavnostní oběd
Zadání šedesátého kola najdete na stránkách Mléčného baru ZDE :).

Mám tu jedno bezprizorní okatý rizoto, ale raději sem dám to kuře. No, poznáte, že je to kuře, nebo ne? :)
(našrotováno pro našeho dvouletého...)

8 komentářů:

  1. Jé mňam. Nezbylo něco ? Já bych si dal.

    OdpovědětVymazat
  2. Viděla jsem tvůj komentář u zadání v baru, no jo, plánovaná vražda!

    OdpovědětVymazat
  3. Kdyby mi to kuřátko takhle někdo předem obral, myslím, že by mi chutnalo o dalších 100% víc. Ale dokonale vypadají ty brambory. Já bych na obyčejných bramborách úplně vyžila. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Mě by jen zajímalo, co je na pečených bramborách amerického? Pokud ovšem nevezmeme v potaz, že všechny brambory pocházejí původně z Ameriky.

    OdpovědětVymazat
  5. *až teď objevil tento článek*

    OdpovědětVymazat
  6. Mňam, mňam, to vypadá lákavě Kouzlo domácích amerických brambor jsme s mamkou objevily teprve nedávno a jsou vážně výborné. Stačí jenom trochu oleje, gyrosu nebo grilovacího koření, soli, potřít brambůrky vyndané z páry, hodit do trouby a je to

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Kuře očička mělo, ale hlavička mu byla průmyslově uťata a já náhradní nemám .

    OdpovědětVymazat

Milí čtenáři, děkuji vám za nakouknutí a komentář :).