Nevím, jak to máte vy se slavnostními obědy, ale u nás už několik let frčí "americké" brambory a pečené kuře. Kromě toho, že z tohoto pokrmu máme doma všichni boule za ušima a můžeme se po něm utlouct, mám toto jídlo ráda také kvůli jeho "náročnosti". Je to něco, co šoupnete do trouby, vůbec se o to nestaráte (no dobře, možná na to jednou po očku mrknete :)) a vyndáte za hodinu a půl. No není to paráda? :)
Za barem II #60: Slavnostní oběd
Zadání šedesátého kola najdete na stránkách Mléčného baru ZDE :).
Mám tu jedno bezprizorní okatý rizoto, ale raději sem dám to kuře. No, poznáte, že je to kuře, nebo ne? :)
(našrotováno pro našeho dvouletého...)
Jé mňam. Nezbylo něco ? Já bych si dal.
OdpovědětVymazatViděla jsem tvůj komentář u zadání v baru, no jo, plánovaná vražda!
OdpovědětVymazatKdyby mi to kuřátko takhle někdo předem obral, myslím, že by mi chutnalo o dalších 100% víc. Ale dokonale vypadají ty brambory. Já bych na obyčejných bramborách úplně vyžila. :))
OdpovědětVymazatMě by jen zajímalo, co je na pečených bramborách amerického? Pokud ovšem nevezmeme v potaz, že všechny brambory pocházejí původně z Ameriky.
OdpovědětVymazat[1]: Bohužel, je mi líto .
OdpovědětVymazat*až teď objevil tento článek*
OdpovědětVymazatMňam, mňam, to vypadá lákavě Kouzlo domácích amerických brambor jsme s mamkou objevily teprve nedávno a jsou vážně výborné. Stačí jenom trochu oleje, gyrosu nebo grilovacího koření, soli, potřít brambůrky vyndané z páry, hodit do trouby a je to
OdpovědětVymazat[6]: Kuře očička mělo, ale hlavička mu byla průmyslově uťata a já náhradní nemám .
OdpovědětVymazat